SzyszkaGamesPlay Napisano 16 Kwietnia 2019 Napisano 16 Kwietnia 2019 (edytowane) 25 Polskich Pieniądzów zostało wysłane napisałem w wiadomości mój super fajny nick :). Pozdro. A i jeszcze znajomego wysłałem nick jego to Haziel. Edytowane 16 Kwietnia 2019 przez SzyszkaGamesPlay 1
DragonuS Napisano 18 Kwietnia 2019 Napisano 18 Kwietnia 2019 Sypnąłem następnym, dość większym groszem na rozwój 😂 1
[email protected] Napisano 21 Kwietnia 2019 Napisano 21 Kwietnia 2019 Siema. Mam kanał na YouTube. I za nie długo planuję pokazać wasz serwer. Z miłą chęcią umieszczę link do zbiórki pod filmami. Super serwer, obu tak dalej. Pozdrawiam.
Patrykos. Napisano 23 Kwietnia 2019 Napisano 23 Kwietnia 2019 Będzie inny sposób płatności w (mam nadzieję niedalekiej) przyszłości?
BeIJtuSiek Napisano 25 Kwietnia 2019 Napisano 25 Kwietnia 2019 kupione przelane 20 zl :D czekam na donatora, powodzenia w rozwijaniu się! :D 1
Tioman Napisano 26 Kwietnia 2019 Napisano 26 Kwietnia 2019 Jak Guziol dał to i ja dom 25zł przelane 1
kartezk1ng Napisano 26 Kwietnia 2019 Napisano 26 Kwietnia 2019 Skromna kwota powędrowała na twoje konto. 😎 1
Kekito Napisano 27 Kwietnia 2019 Napisano 27 Kwietnia 2019 A co jeśli dac kod 20 zł na paysafcard ? :-) 1
NicolasGarcia Napisano 27 Kwietnia 2019 Napisano 27 Kwietnia 2019 (edytowane) pyk kwota poszła Edytowane 27 Kwietnia 2019 przez NicolasGarcia 3
Bolo95 Napisano 2 Maja 2019 Napisano 2 Maja 2019 Tak jak kiedyś powiedziałem tak Zrobię 30zł poleciało 1
kubol Napisano 2 Maja 2019 Napisano 2 Maja 2019 W dniu 12.12.2018 o 22:17, Proklin napisał: Witajcie! Po kilku miesiącach działania serwera i opłacania go przez ekipę z własnej kieszeni, nadszedł w końcu ten czas, w którym otwieramy dla Was możliwość wsparcia finansowego. Jak pewnie sami widzicie forum aktualnie uruchomione jest na skrypcie MyBB i sprawia wiele problemów, zaczynając od zarządzania uprawnieniami, a kończąc na nie wysyłających się mailach ze zmianą hasła itp. Aby zażegnać te problemy a jednocześnie zrobić coś, co i tak prędzej czy później nas czeka uznaliśmy, że warto już teraz zmienić platformę forum na Invision Community a czas, który byłby poświęcony na naprawienie MyBB przeznaczyć na integrację nowego forum z bazą serwera. Nowe oprogramowanie pozwoli nam na lepszą personalizację forum, zwiększy bezpieczeństwo a przede wszystkim poprawi stabilność naszej strony. Nie jest niestety tak kolorowo i aby tego dokonać musimy wykupić licencję, która kosztuje dokładnie $200 co przy aktualnym kursie dolara daje nam około 760zł. Ponieważ serwer nie generuje zysków (np. dodane niedawno reklamy w listopadzie zarobiły jedynie 59,94 zł, co nie jest nawet połową miesięcznych kosztów) nie jesteśmy w stanie zdobyć dodatkowych funduszy bez nadwyrężania własnych portfeli. Wiemy, że wielu z Was proponowało wprowadzenie na serwerze usług premium, które prawdopodobnie rozwiązałyby ten problem, jednak serwer robimy hobbystycznie i dopóki będziemy w stanie utrzymywać go bez takich dodatków wolimy nie mieszać w to tematu pieniędzy i wierzymy, że to bardziej zaleta niż wada . Jeśli chcecie nas wesprzeć możecie to zrobić za pomocą tego linka: https://www.paypal.me/fivelife a przekazywana kwota jest dowolna. Dodatkowo aby jakoś wyróżnić naszych donatorów, każda osoba, która wpłaci powyżej 20zł i poinformuje o tym fakcie kogoś z administracji w wiadomości prywatnej otrzyma: -złoty nick i rangę Donator na serwerze, forum i discordzie -dostęp do specjalnego kanału na discordzie, w którym będziecie mogli dowiedzieć się wcześniej o wszelkich nowościach, które pojawią się na serwerze a także wziąć udział w testach przed ich wprowadzeniem -10 skrzynek Donatora (za każde pełne 20zł) zawierających różne maski, których nie dało się wcześniej zdobyć. Zapraszamy wszystkich do podzielenia się swoją opinią odnośnie pomysłu na zmianę skryptu forum, a wszystkim donatorom serdecznie dziękujemy! 21 złotych przelane 1
LanceVersc Napisano 3 Maja 2019 Napisano 3 Maja 2019 Przelane 20zł w formie prezentu na uro dla @Arek99116 1
JEXSON75 Napisano 4 Maja 2019 Napisano 4 Maja 2019 (edytowane) Cyk 20zł poszło Edytowane 4 Maja 2019 przez JEXSON75 1
Rekomendowane odpowiedzi