L0Liting Napisano 6 Sierpnia 2019 Napisano 6 Sierpnia 2019 (edytowane) I cyk 40zł a dorzucisz piwka jeszcze? Edytowane 7 Sierpnia 2019 przez L0Liting 1
Pluto_Nowy Napisano 11 Sierpnia 2019 Napisano 11 Sierpnia 2019 Podoba mi się wasz serwer. Także ten ale nie musicie mi ustawiać donatora nie zależy mi na tym 3 2
Pluto_Nowy Napisano 11 Września 2019 Napisano 11 Września 2019 (edytowane) 👀Serwer jest git i nie omieszkam i w tym miesiącu wesprzeć was👀 Edytowane 11 Września 2019 przez Pluto_Nowy 1
Developer/owner proklin Napisano 24 Września 2019 Autor Developer/owner Napisano 24 Września 2019 Dziękujemy wszystkim, którzy wsparli serwer poprzez dotacje. To dzięki Wam serwer mógł funkcjonować przez długie miesiące bez naszego wkładu finansowego, przez co mogliśmy się skupiać wyłącznie na rozwoju projektu. Aktualna sytuacja pozwoliła nam uruchomić usługi premium, dzięki którym Wy możecie odczuć skutki wsparcia serwera bezpośrednio w grze, a budżet projektu ma szansę pozwolić na coś więcej niż tylko utrzymanie maszyn. Jeśli plan się powiedzie chcemy dodatkowe fundusze przeznaczyć na reklamy serwera aby społeczność graczy powiększała się jeszcze szybciej. W związku z tą sytuacją zamykamy kanał płatności donatorów, ranga ta nie będzie się już rozrastać i wszyscy Donatorzy należą teraz do elitarnej grupy Więcej odnośnie Premium przeczytacie tutaj: 1 1
Rekomendowane odpowiedzi