Skocz do zawartości

Logowanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Proszę w końcu naprawić panel logowania bo wczoraj wchodziłem półtora godziny na serwer a dzisiaj coś czuję, że będzie nowy rekord..

Napisano

Dzisiaj łatwo 2 godzinki i w końcu zrezygnowałem Ja 1-1 Gra

Napisano

Jeśli cały czas cię reloguje to wciśnij shift+tab lub Home.

Napisano

Jeżeli zadziała dostaniesz donejcika ale chodzi ci jak się już włączy panel tak ?

Napisano

Zazwyczaj robię zapamiętaj hasło wciskam loguj 2x F1 connect 2x i wracam jeśli już wbije mnie w chmury i słychać otoczenie szumy wtedy wbije poprawne hasło i git.No chyba że mnie nie wbije to exit game i od nowa. Najlepsze logowanie to 5rano zawsze wejdziesz bez problemow.A jak dużo graczy to ciezko.Z rana lepsze relogi a wieczorem to ciężko szybko zrobić recoonect trzeba opuszczać grę.Taka jest moja opinia.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Jeżeli wchodzisz do gry, i panel się resetuje co chwilę, jest na to łatwy sposób. Wystarczy kliknąć klawisz Home na klawiaturze i odczekać równą minutę, po czym znowu kliknąć Home. Powinno Cię od razu przenieść „w góry”, i zalogować po pierwszym kliknięciu :)

Pomysł nie jest mój, lecz znanego i lubianego gracza @KonopJa. Odsyłam do jego poradnika i pozdrawiam ;) 

https://fivelife.pl/forums/topic/2493-rozwiązanie-problemu-z-ciągle-ładującym-się-panelem-logowania/

• Thanks 1
  • Dodaj nową pozycję...