KonopJa Napisano 28 Listopada 2019 Napisano 28 Listopada 2019 (edytowane) Na serwer został wprowadzony update który poprawił dołączanie na serwer. Witam w tym poradniku chciałbym przedstawić przykładowe rozwiązania problemu z ciągle ładującym się panelem logowania. Uwaga jeden z podpunktów tyczy się posiadaczy tytułu Gta V na steam. Zaznaczam że powyższy problem występuje u mnie i te rozwiązania działają: Przykładowe Rozwiązanie 1: Pierwszym najprostszym rozwiązaniem jest restart gry (RAGE:MP) Przykładowe Rozwiązanie 2: Drugą propozycją jest ponowne uruchomienie komputera. Przykładowe Rozwiązanie 3: Moją trzecią propozycją jest przełączenie internetu na internet mobilny z telefonu. Przykładowe Rozwiązanie 4: (WYMAGA STEAM) Czwarte rozwiązanie jest dla posiadaczy Gry kupionej na platformie steam. Gdy mamy nieładujący się panel wystarczy włączyć nakładkę Shift + Tab. Zaczekać chwilę i problem powinien się rozwiązać. Jeśli to nie pomaga to resetujemy nakładkę 2-3 razy. Pomysł gracza @Mordziatty Przykładowe Rozwiązanie 5: Używać VPN podczas gry. (Nie sprawdzałem tego rozwiązania) Pomysł gracza @Mr_HARRY Przykładowe Rozwiązanie 6: Czekać aż tło "trafi" na Mirror Park. Podczas czekania więcej niż 4-5min restart Rage Mp. Przykładowe Rozwiązanie 7: Wyczyszczenie katalogu client_resources w folderze Rage mp. Spowoduje to ponowne pobranie plików Serwera. Pomysł gracza: @Kozak2006 Przykładowe Rozwiązanie 8: (Alternatywa dla wersji Steam) Wstrzymanie gry używając nakładki Socialclub. W razie dodatkowych rozwiązań zedytuję, więc warto obserwować ten poradnik. Edytowane 3 Lutego 2020 przez KonopJa 03.02.2020 Dodanie nowego sposobu #8 5 1
Mr_HARRY Napisano 29 Listopada 2019 Napisano 29 Listopada 2019 Napisałeś coś co pewniej większość graczy robi i tak bez tego poradnika XD Mój sposób który u mnie działa jest poprostu odczekanie aż okno logowania „trafi” na Mirror Park Wtedy wchodzi od strzała 1 1
Kierownik7PL Napisano 29 Listopada 2019 Napisano 29 Listopada 2019 Niestety, nic u mnie nie działa, nie mam gry na steam, oraz nie mogę zmienić sieci w komputerze, czekam na nowe rozwiązania problemu 1
Matix Napisano 29 Listopada 2019 Napisano 29 Listopada 2019 Już dawno to wszystko zrobiłem i nic nie pomaga a support rage to jedno wielkie XD 1
Mordziatty Napisano 29 Listopada 2019 Napisano 29 Listopada 2019 Polecam grać na VPN-ie. Pomaga w moim przypadku 1
Freyuuu Napisano 30 Listopada 2019 Napisano 30 Listopada 2019 Imo nic to nie wnioslo, resetowanie rage czy czyszczenie client_resources robil kazdy. W moim przypadku moge wbic tylko przez internet z telefonu, czemu? Nie wiem. 1
Lucky. Napisano 30 Listopada 2019 Napisano 30 Listopada 2019 Niestety trzeba to przeboleć tak jak "reconnect" który wiec razy nie wychodzi. Rage mógł by to jakoś poprawić.
Kierownik7PL Napisano 1 Grudnia 2019 Napisano 1 Grudnia 2019 Niestety... dalej nic nie pomaga, ale dziękuję za to że próbujesz każdemu pomóc 1
MajsonTV Napisano 1 Grudnia 2019 Napisano 1 Grudnia 2019 Nic z powyższych mi nie pomaga 😕 czsami samo wejdzie a czasami nie 1
Soltys. Napisano 1 Grudnia 2019 Napisano 1 Grudnia 2019 Czasem mi się to zdarzyło, ale po restarcie gry było git, teraz męczę się z tym prawie godzinę i nic... 1
Mr_HARRY Napisano 4 Grudnia 2019 Napisano 4 Grudnia 2019 Po ostatniej aktualizacji występują u mnie problemy z zalogowaniem, wczoraj jeszcze wbiłem na serwer a dziś po ponad godzinnych próbach i sprawdzenia wszystkich punktów poddałem się... Nie może poprawnie skompilować skryptu i to nie tylko mój problem lecz wielu graczy niestety.. 2 1
NonGamerTag_ Napisano 5 Grudnia 2019 Napisano 5 Grudnia 2019 No to ja juz chyba nigdy na tym serwerze nie zagram bo juz wszystko probowalem:/
DragonuS Napisano 3 Lutego 2020 Napisano 3 Lutego 2020 5: Używać VPN podczas gry. (Nie sprawdzałem tego rozwiązania) Z tego, co mi wiadomo używanie VPN nie jest możliwe na serwerze, iż jest zablokowane. 1
MrStalowyMocarz Napisano 17 Marca 2020 Napisano 17 Marca 2020 Wydaje mi się, że znalazłem rozwiązanie: 1. W menu start wpisz "cmd" uruchom jako administrator; 2. Wpisz "ipconfig /flushdns" i wciśnij Enter; 3. Wejdź do gry i powinno działać. 1
Wars Napisano 14 Kwietnia 2020 Napisano 14 Kwietnia 2020 (edytowane) Moim sprawdzonym sposobem na dwóch kompach jest,wciśnięcie gdy mamy już panel logowania home który załącza social odczekanie z 30 sekund następnie ponownie home aby wyłączył się social spowoduje to przeniesienie logowania w inne miejsce dzięki czemu po wpisaniu hasła zawsze Mnie loguje. Edytowane 15 Kwietnia 2020 przez Wars 1
Arrow Napisano 23 Listopada 2022 Napisano 23 Listopada 2022 Z powodu, iż ów problem już nie występuje. Zamykam i przenoszę do archiwum.
Rekomendowane odpowiedzi