Jump to content

Wykryto AdBlocka!
Prosimy o dodanie naszej strony do wyjątków Twojego programu blokującego reklamy.

Bannery na stronie nie są inwazyjne, a ich wyświetlanie pomaga nam utrzymać serwery.

Dziękujemy!

Rozwiązanie problemu z ciągle ładującym się panelem logowania

KonopJa
 Share

Recommended Posts

Na serwer został wprowadzony update który poprawił dołączanie na serwer.

Witam w tym poradniku chciałbym przedstawić przykładowe rozwiązania problemu z ciągle ładującym się panelem logowania. Uwaga jeden z podpunktów tyczy się posiadaczy tytułu Gta V na steam. Zaznaczam że powyższy problem występuje u mnie i te rozwiązania działają:

image.thumb.png.3a367765616b5a33c9829847fc97003d.png

Przykładowe Rozwiązanie 1:

Pierwszym najprostszym rozwiązaniem jest restart gry (RAGE:MP)

Przykładowe Rozwiązanie 2:

Drugą propozycją jest ponowne uruchomienie komputera.

Przykładowe Rozwiązanie 3:

Moją trzecią propozycją jest  przełączenie internetu na internet mobilny z telefonu.

Przykładowe Rozwiązanie 4: (WYMAGA STEAM)

Czwarte rozwiązanie jest dla posiadaczy Gry kupionej na platformie steam. Gdy mamy nieładujący się panel wystarczy włączyć nakładkę Shift + Tab. Zaczekać chwilę i problem powinien się rozwiązać. Jeśli to nie pomaga to resetujemy nakładkę 2-3 razy.

Pomysł gracza @Mordziatty Przykładowe Rozwiązanie 5:

Używać VPN podczas gry.

(Nie sprawdzałem tego rozwiązania)

Pomysł gracza @Mr_HARRY Przykładowe Rozwiązanie 6: 

Czekać aż tło "trafi" na Mirror Park. Podczas czekania więcej niż 4-5min restart Rage Mp.

Przykładowe Rozwiązanie 7:

Wyczyszczenie katalogu client_resources w folderze Rage mp. Spowoduje to ponowne pobranie plików Serwera.

image.png.1b4db212b00ce39681137dcd0a9537ad.png

Pomysł gracza: @Kozak2006 Przykładowe Rozwiązanie 8: (Alternatywa dla wersji Steam)

Wstrzymanie gry używając nakładki Socialclub.

W razie dodatkowych rozwiązań zedytuję, więc warto obserwować ten poradnik.

Edited by KonopJa
03.02.2020 Dodanie nowego sposobu #8
  • Like 5
  • Thanks 1
  • Dzban 1

Napisałeś coś co pewniej większość graczy robi i tak bez tego poradnika XD 

Mój sposób który u mnie działa jest poprostu odczekanie aż okno logowania „trafi” na Mirror Park ;)  Wtedy wchodzi od strzała ;) 

• Like 1
  • Thanks 1

Imo nic to nie wnioslo, resetowanie rage czy czyszczenie client_resources robil kazdy. W moim przypadku moge wbic tylko przez internet z telefonu, czemu? Nie wiem.

• Sad 1

Po ostatniej aktualizacji występują u mnie problemy z zalogowaniem, wczoraj jeszcze wbiłem na serwer a dziś po ponad godzinnych próbach i sprawdzenia wszystkich punktów poddałem się... 

Nie może poprawnie skompilować skryptu i to nie tylko mój problem lecz wielu graczy niestety..

• Like 2
  • Sad 1

5: 

Używać VPN podczas gry.

(Nie sprawdzałem tego rozwiązania)

Z tego, co mi wiadomo używanie VPN nie jest możliwe na serwerze, iż jest zablokowane.

• Confused 1

• 1 month later...

Wydaje mi się, że znalazłem rozwiązanie:

1. W menu start wpisz "cmd" uruchom jako administrator;

2. Wpisz "ipconfig /flushdns" i wciśnij Enter;

3. Wejdź do gry i powinno działać.

• I am for 1

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Moim sprawdzonym sposobem na dwóch kompach jest,wciśnięcie gdy mamy już panel logowania home który załącza social odczekanie z 30 sekund następnie ponownie home aby wyłączył się social spowoduje to przeniesienie logowania w inne miejsce dzięki czemu po wpisaniu hasła zawsze Mnie loguje.

Edited by Wars
  • Like 1

• 2 years later...
  • Arrow locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...