KonopJa Posted November 28, 2019 Share Posted November 28, 2019 (edited) Na serwer został wprowadzony update który poprawił dołączanie na serwer. Witam w tym poradniku chciałbym przedstawić przykładowe rozwiązania problemu z ciągle ładującym się panelem logowania. Uwaga jeden z podpunktów tyczy się posiadaczy tytułu Gta V na steam. Zaznaczam że powyższy problem występuje u mnie i te rozwiązania działają: Przykładowe Rozwiązanie 1: Pierwszym najprostszym rozwiązaniem jest restart gry (RAGE:MP) Przykładowe Rozwiązanie 2: Drugą propozycją jest ponowne uruchomienie komputera. Przykładowe Rozwiązanie 3: Moją trzecią propozycją jest przełączenie internetu na internet mobilny z telefonu. Przykładowe Rozwiązanie 4: (WYMAGA STEAM) Czwarte rozwiązanie jest dla posiadaczy Gry kupionej na platformie steam. Gdy mamy nieładujący się panel wystarczy włączyć nakładkę Shift + Tab. Zaczekać chwilę i problem powinien się rozwiązać. Jeśli to nie pomaga to resetujemy nakładkę 2-3 razy. Pomysł gracza @Mordziatty Przykładowe Rozwiązanie 5: Używać VPN podczas gry. (Nie sprawdzałem tego rozwiązania) Pomysł gracza @Mr_HARRY Przykładowe Rozwiązanie 6: Czekać aż tło "trafi" na Mirror Park. Podczas czekania więcej niż 4-5min restart Rage Mp. Przykładowe Rozwiązanie 7: Wyczyszczenie katalogu client_resources w folderze Rage mp. Spowoduje to ponowne pobranie plików Serwera. Pomysł gracza: @Kozak2006 Przykładowe Rozwiązanie 8: (Alternatywa dla wersji Steam) Wstrzymanie gry używając nakładki Socialclub. W razie dodatkowych rozwiązań zedytuję, więc warto obserwować ten poradnik. Edited February 3, 2020 by KonopJa 03.02.2020 Dodanie nowego sposobu #8 5 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_HARRY Posted November 29, 2019 Share Posted November 29, 2019 Napisałeś coś co pewniej większość graczy robi i tak bez tego poradnika XD Mój sposób który u mnie działa jest poprostu odczekanie aż okno logowania „trafi” na Mirror Park Wtedy wchodzi od strzała 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kierownik7PL Posted November 29, 2019 Share Posted November 29, 2019 Niestety, nic u mnie nie działa, nie mam gry na steam, oraz nie mogę zmienić sieci w komputerze, czekam na nowe rozwiązania problemu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matix Posted November 29, 2019 Share Posted November 29, 2019 Już dawno to wszystko zrobiłem i nic nie pomaga a support rage to jedno wielkie XD 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mordziatty Posted November 29, 2019 Share Posted November 29, 2019 Polecam grać na VPN-ie. Pomaga w moim przypadku 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartex Posted November 29, 2019 Share Posted November 29, 2019 Wystarczy nie mieć zmodowanego GTA 😆 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freyuuu Posted November 30, 2019 Share Posted November 30, 2019 Imo nic to nie wnioslo, resetowanie rage czy czyszczenie client_resources robil kazdy. W moim przypadku moge wbic tylko przez internet z telefonu, czemu? Nie wiem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky. Posted November 30, 2019 Share Posted November 30, 2019 Niestety trzeba to przeboleć tak jak "reconnect" który wiec razy nie wychodzi. Rage mógł by to jakoś poprawić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kierownik7PL Posted December 1, 2019 Share Posted December 1, 2019 Niestety... dalej nic nie pomaga, ale dziękuję za to że próbujesz każdemu pomóc 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MajsonTV Posted December 1, 2019 Share Posted December 1, 2019 Nic z powyższych mi nie pomaga 😕 czsami samo wejdzie a czasami nie 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soltys. Posted December 1, 2019 Share Posted December 1, 2019 Czasem mi się to zdarzyło, ale po restarcie gry było git, teraz męczę się z tym prawie godzinę i nic... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_HARRY Posted December 4, 2019 Share Posted December 4, 2019 Po ostatniej aktualizacji występują u mnie problemy z zalogowaniem, wczoraj jeszcze wbiłem na serwer a dziś po ponad godzinnych próbach i sprawdzenia wszystkich punktów poddałem się... Nie może poprawnie skompilować skryptu i to nie tylko mój problem lecz wielu graczy niestety.. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NonGamerTag_ Posted December 5, 2019 Share Posted December 5, 2019 No to ja juz chyba nigdy na tym serwerze nie zagram bo juz wszystko probowalem:/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slowianin Posted January 2, 2020 Share Posted January 2, 2020 U mnie na VPN działa Link to comment Share on other sites More sharing options...
KonopJa Posted February 3, 2020 Author Share Posted February 3, 2020 03.02.2020 - dodałem nowy sposób. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonuS Posted February 3, 2020 Share Posted February 3, 2020 5: Używać VPN podczas gry. (Nie sprawdzałem tego rozwiązania) Z tego, co mi wiadomo używanie VPN nie jest możliwe na serwerze, iż jest zablokowane. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrStalowyMocarz Posted March 17, 2020 Share Posted March 17, 2020 Wydaje mi się, że znalazłem rozwiązanie: 1. W menu start wpisz "cmd" uruchom jako administrator; 2. Wpisz "ipconfig /flushdns" i wciśnij Enter; 3. Wejdź do gry i powinno działać. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LufaPytanie Posted April 4, 2020 Share Posted April 4, 2020 Mam ten sam błąd i nic nie pomaga :CCC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wars Posted April 14, 2020 Share Posted April 14, 2020 (edited) Moim sprawdzonym sposobem na dwóch kompach jest,wciśnięcie gdy mamy już panel logowania home który załącza social odczekanie z 30 sekund następnie ponownie home aby wyłączył się social spowoduje to przeniesienie logowania w inne miejsce dzięki czemu po wpisaniu hasła zawsze Mnie loguje. Edited April 15, 2020 by Wars 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arrow Posted November 23, 2022 Share Posted November 23, 2022 Z powodu, iż ów problem już nie występuje. Zamykam i przenoszę do archiwum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts