WaleWiadro Posted January 18, 2020 Share Posted January 18, 2020 Witam, piszę ten post, ponieważ mam problem z zalogowaniem się na serwer. Mianowicie po rejestracji przechodząc do panelu logowania, po wpisaniu wszystkich niezbędnych danych i po wciśnięciu zaloguj ładuje się coś w stylu inicjowania postaci i wchodzenia na serwer, lecz po przerwaniu ładowania dane znikają i wpisując ponownie zarejestrowane dane dzieje się to samo, nie mam nawet wyboru spawnu, cały czas mam widok na panel logowania i mogę tylko logować, rejestrować, lecz nie ma żadnej zmiany. Próbowałem zarejestrować inny nick, lecz nie pomogło. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WaleWiadro Posted January 21, 2020 Author Share Posted January 21, 2020 Czy jest jakiś moderator działu, który udzieli mi pomocy? Mam chęć pograć, lecz nie mogę...!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
settler98 Posted January 21, 2020 Share Posted January 21, 2020 witaj nie jesteś sam, mi również nie działa Link to comment Share on other sites More sharing options...
WaleWiadro Posted January 21, 2020 Author Share Posted January 21, 2020 Próbowałem również wszystkich rozwiązań, które zostały rozpisane na forum, lecz nic nie pomogło. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KonopJa Posted January 21, 2020 Share Posted January 21, 2020 Słuchaj z tego co opisałeś to rozumiem to tak, że masz ładujący się ciągle panel logowania. (zamieszczam link do opisanej podobnej sytuacji) Ostatnio jest to bardzo częsty problem. Polecam zajrzeć do mojego poradnika odnośnie dołączania na serwer z tym problemem. Tyle na dziś dzień mogę ci pomóc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WaleWiadro Posted January 23, 2020 Author Share Posted January 23, 2020 @KonopJa Twój poradnik niestety nie jest w stanie mi pomóc, próbowałem różnych metod, lecz żadna z nich nie pomogła, a na serwer nie mogę wejść do dnia dzisiejszego, a próbuję dzień dnia się zalogować i nic z tego nie ma. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KonopJa Posted January 23, 2020 Share Posted January 23, 2020 Starałem się pomóc nic więcej nie zdziałam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WaleWiadro Posted January 25, 2020 Author Share Posted January 25, 2020 Można zamknąć, po kilku prób logowania udało mi się wejść na serwer i teraz 2/3 min się pomęczę i się loguję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrStalowyMocarz Posted March 17, 2020 Share Posted March 17, 2020 Miałem ten sam problem dzisiaj i chyba znalazłem rozwiązanie. 1. W menu start wpisz "cmd" uruchom jako administrator; 2. Wpisz "ipconfig /flushdns" i wciśnij Enter; 3. Wejdź do gry i powinno działać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arrow Posted November 17, 2022 Share Posted November 17, 2022 Z powodu braku aktywności tematu. Zamykam i przenoszę do archiwum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts