Jump to content

Wykryto AdBlocka!
Prosimy o dodanie naszej strony do wyjątków Twojego programu blokującego reklamy.

Bannery na stronie nie są inwazyjne, a ich wyświetlanie pomaga nam utrzymać serwery.

Dziękujemy!

Problem z logowaniem na serwer.

WaleWiadro
 Share

Recommended Posts

Witam, piszę ten post, ponieważ mam problem z zalogowaniem się na serwer. Mianowicie po rejestracji przechodząc do panelu logowania, po wpisaniu wszystkich niezbędnych danych i po wciśnięciu zaloguj ładuje się coś w stylu inicjowania postaci i wchodzenia na serwer, lecz po przerwaniu ładowania dane znikają i wpisując ponownie zarejestrowane dane dzieje się to samo, nie mam nawet wyboru spawnu, cały czas mam widok na panel logowania i mogę tylko logować, rejestrować, lecz nie ma żadnej zmiany. Próbowałem zarejestrować inny nick, lecz nie pomogło.

Słuchaj z tego co opisałeś to rozumiem to tak, że masz ładujący się ciągle panel logowania. (zamieszczam link do opisanej podobnej sytuacji) Ostatnio jest to bardzo częsty problem. Polecam zajrzeć do mojego poradnika odnośnie dołączania na serwer z tym problemem. Tyle na dziś dzień mogę ci pomóc.

@KonopJa Twój poradnik niestety nie jest w stanie mi pomóc, próbowałem różnych metod, lecz żadna z nich nie pomogła, a na serwer nie mogę wejść do dnia dzisiejszego, a próbuję dzień dnia się zalogować i nic z tego nie ma.

• Sad 1

• 1 month later...

Miałem ten sam problem dzisiaj i chyba znalazłem rozwiązanie. 

1. W menu start wpisz "cmd" uruchom jako administrator;

2. Wpisz "ipconfig /flushdns" i wciśnij Enter;

3. Wejdź do gry i powinno działać.

• 2 years later...
  • Arrow locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...