L0Liting Napisano 27 Września 2019 Napisano 27 Września 2019 (edytowane) Nick: @L0Liting Nick osoby nakładającej kare: @Proklin Powód nałożenia kary: Bugowanie DMa Krótki opis sytuacji: pomyslilem przyciski Dowody: Coś od siebie: No tak 2/10 chciał poskakać na szczupaka a w spacje nie trafiłem 😕 Edytowane 29 Września 2019 przez L0Liting 1 3
Developer/owner proklin Napisano 27 Września 2019 Developer/owner Napisano 27 Września 2019 Co to ma do bugowania DM? Nie ważne z jakiego powodu, to jest zabronione niezależnie czy chcesz kogoś w ten sposób bić czy robić cokolwiek innego. 1
Bombelos Napisano 29 Września 2019 Napisano 29 Września 2019 Na początku chciałem zaznaczyć, że nie jestem żadnym kolegą Lolitinga, znamy się jedynie z widzenia. Wnoszę o skrócenie kary lub ewentualny wyrok w zawieszeniu, uważam że gracz ten zasługuję na jeszcze jedną szansę - to dobry i uczynny chłopak, nigdy nie widziałem, żeby komuś krzywdę zrobił, zawsze podwiezie swoim legendarnym Panto, sprzeda coinsy po taniości. Jest autorem bardzo obszernego poradnika dotyczącego instalacji modów graficznych i chociażby przez to mógłby w tym przypadku zostać ukarany nieco łagodniej. 7 1
Developer/owner proklin Napisano 1 Października 2019 Developer/owner Napisano 1 Października 2019 @L0Liting Jedyną formą zdjęcia bana wcześniej jest przyjęcie prac społecznych. Otrzymałbyś wymóg zarobienia 30 000$ na pracy Kierowcy holownika przez miesiąc, wszystkie zarobione fundusze w tej pracy do osiągnięcia wymaganego limitu będą trafiały na konta losowych graczy online. Jeśli nie wykonasz zadania na Twoje konto automatycznie nałoży się ban permanentny. Odpowiedz w tym temacie czy akceptujesz takie rozwiązanie czy wolisz czekać aż ban minie.
L0Liting Napisano 1 Października 2019 Autor Napisano 1 Października 2019 (edytowane) Biorę Edytowane 1 Października 2019 przez L0Liting
Developer/owner proklin Napisano 3 Października 2019 Developer/owner Napisano 3 Października 2019 @L0Liting Prace społeczne zostały nałożone, a bany zdjęte. Możesz wrócić na serwer. Zamykam. 1
Rekomendowane odpowiedzi