Skocz do zawartości

L0Liting ukarany przez Proklin

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Nick: @L0Liting

Nick osoby nakładającej kare: @Proklin

Powód nałożenia kary: Bugowanie DMa

Krótki opis sytuacji: pomyslilem przyciski

Dowody: unknown.png

Coś od siebie: No tak 2/10 chciał poskakać na szczupaka a w spacje nie trafiłem 😕

Edytowane przez L0Liting
  • Like 1
  • Sad 3
  • Developer/owner
Napisano

Co to ma do bugowania DM? Nie ważne z jakiego powodu, to jest zabronione niezależnie czy chcesz kogoś w ten sposób bić czy robić cokolwiek innego.

• Sad 1
Napisano

Na początku chciałem zaznaczyć, że nie jestem żadnym kolegą Lolitinga, znamy się jedynie z widzenia.

Wnoszę o skrócenie kary lub ewentualny wyrok w zawieszeniu, uważam że gracz ten zasługuję na jeszcze jedną szansę - to dobry i uczynny chłopak, nigdy nie widziałem, żeby komuś krzywdę zrobił, zawsze podwiezie swoim legendarnym Panto, sprzeda coinsy po taniości. 

Jest autorem bardzo obszernego poradnika dotyczącego instalacji modów graficznych i chociażby przez to mógłby w tym przypadku zostać ukarany nieco łagodniej.

• Like 7
  • Thanks 1
  • Developer/owner
Napisano

@L0Liting

Jedyną formą zdjęcia bana wcześniej jest przyjęcie prac społecznych.

Otrzymałbyś wymóg zarobienia 30 000$ na pracy Kierowcy holownika przez miesiąc, wszystkie zarobione fundusze w tej pracy do osiągnięcia wymaganego limitu będą trafiały na konta losowych graczy online.

Jeśli nie wykonasz zadania na Twoje konto automatycznie nałoży się ban permanentny.

Odpowiedz w tym temacie czy akceptujesz takie rozwiązanie czy wolisz czekać aż ban minie.

Napisano (edytowane)

Biorę 

Edytowane przez L0Liting
  • Developer/owner
Napisano

@L0Liting Prace społeczne zostały nałożone, a bany zdjęte. Możesz wrócić na serwer.

Zamykam.

• Like 1
  • proklin zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...