miniu Napisano 1 Maja 2017 Napisano 1 Maja 2017 Chodzi o hajs, więc prawdopodobnie to będzie praca, furgonetki z tyłu kojarzą mi się z pracą złodzieja.
portuna Napisano 1 Maja 2017 Napisano 1 Maja 2017 Możliwość posiadania własnego parkingu(lub ogólnie własnej działalności)
P4vLOx Napisano 3 Maja 2017 Napisano 3 Maja 2017 Administracja siedzi cicho więc imo brak prawidłowej odpowiedzi
WhiteWolf Napisano 5 Maja 2017 Napisano 5 Maja 2017 Podpowiedzi to "już prawie" i "ale jestem bogaty!". Na zegarze jest 12:56, więc prawie pełna godzina. Może chodzi o jakiś system np. co godzinnych wypłat, gdzie regularnie dostawało by się jakąś określoną kwotę. Kiedyś takie rozwiązanie było praktykowane na kilku serwerach w SAMP'ie.
P4vLOx Napisano 5 Maja 2017 Napisano 5 Maja 2017 Nie wiem czy ma to jakiś związek, ale plik ma nazwę "okno" a w budynku po prawej kilka okien jest innego koloru. Nijak ma się to do podpowiedzi, ale może kogoś to nakieruje
P4vLOx Napisano 6 Maja 2017 Napisano 6 Maja 2017 Nie wiem czy ta odpowiedź już padła bo nie chce mi się przewijać i czytać tego po raz kolejny Może chodzi o inwestycję w nieruchomości, z których będziemy czerpać zysk, zatrudniać pracowników, rozwijać je ?
portuna Napisano 7 Maja 2017 Napisano 7 Maja 2017 Jak tak czytam te komentarze to zastanawiam się czy niektórzy są upośledzeni czy po prostu nie czytają wskazówek od adminów.
Hubster Napisano 7 Maja 2017 Napisano 7 Maja 2017 Możliwość personalizacji klocków hamulcowych? Drift na ręcznym?
wiktor736 Napisano 7 Maja 2017 Napisano 7 Maja 2017 Z tymi klockami i ręcznym to ty tak serio czy sie zgrywasz?
Hubster Napisano 7 Maja 2017 Napisano 7 Maja 2017 Pół-poważnie. Nie grałem na serwerze, więc ciężko mi powiedzieć co jest nowego bez punktu odniesienia. Dostaliśmy podpowiedzi "Już prawie" oraz "Ale jestem bogaty". Nazwa obrazka to okno, a katalog to bezdym. Co za normalny człowiek nosi przy sobie 100000$? Może teraz jest tam wyświetlana kwota na koncie? Co to za furgonetki? Co to za numery pośrodku na górze obrazka? IP serwera? Samochód psuje się po naliczeniu określonego przebiegu? Ściąganie opłat z parkingu? W trzecim poście mamy jeszcze podpowiedź "nie jest to aż tak logiczne". Dlatego jestem skłonny zarzucić każdą opcją jaka wpadnie mi do głowy.
wiktor736 Napisano 7 Maja 2017 Napisano 7 Maja 2017 No ale ręczny jest normalnie w gta więc jak mogą pokazywać coś co jest w wersji vanilla? Z resztą jak widzisz tutaj 90% nie grała na serwerze i jednak nie daje tak głupich odpowiedzi xD
Developer/owner proklin Napisano 7 Maja 2017 Autor Developer/owner Napisano 7 Maja 2017 Podobno nie chcecie iść na łatwiznę więc zamiast kończyć ten etap podamy kolejną podpowiedź Gdy przekroczę pewien próg...
wiktor736 Napisano 8 Maja 2017 Napisano 8 Maja 2017 Wany które stoją przy chodniku są w niestandardowych kolorach może chodzi o otworzenie własnej firmy/ korporacji do której potrzebna będzie jakaś liczba gotówki albo jakiś inny czynnik
Matts95 Napisano 8 Maja 2017 Napisano 8 Maja 2017 Tak szczerze to wolę dostawać jakieś małe nowości związane z pracami na serwerze niż po jednej zagadce. Już ponad miesiąc nie było nowinek.
Developer/owner proklin Napisano 9 Maja 2017 Autor Developer/owner Napisano 9 Maja 2017 Achievmenty na serwerze? Mamy poprawną odpowiedź! Wyczekujcie kolejnej zagadki wkrótce
Developer/owner slawur Napisano 9 Maja 2017 Developer/owner Napisano 9 Maja 2017 Tak szczerze to wolę dostawać jakieś małe nowości związane z pracami na serwerze niż po jednej zagadce. Już ponad miesiąc nie było nowinek. Tak długi okres przerwy spowodowany jest przez kilka czynników. Był okres świąteczny, który każdy chciał spędzić z najbliższymi a nie przed komputerem + długi weekend majowy. Do tego nałożyły się też moje problemy zdrowotne, które skutecznie przeszkadzają mi w kodzeniu. Duże opóźnienie powoduje głównie rozmiar skryptów nad jakimi aktualnie pracujemy. Wcześniej były to małe "dodatki" pisane w kilka godzin, teraz będą to duże skrypty którym poświęcamy każdą wolną chwilę. Także oczekujcie niedługo nowego newsa, postaramy się sprostać oczekiwaniom i wynagrodzić wam długi okres oczekiwania. Pozdrawiamy! 2
Hubster Napisano 10 Maja 2017 Napisano 10 Maja 2017 Rozaczarowanie spowodowane zapłatą podatków za kilka serwerowych minut.
Rekomendowane odpowiedzi