Skocz do zawartości

Zagadka #8

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Chodzi o hajs, więc prawdopodobnie to będzie praca, furgonetki z tyłu kojarzą mi się z pracą złodzieja.

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• proklin

7

• wiktor736

7

• P4vLOx

5

• Hubster

5

Top użytkownicy w tym temacie

Napisano

Możliwość posiadania własnego parkingu(lub ogólnie własnej działalności)

Napisano

Legalne / nielegalne wyścigi? Praca jako tajniak?

Napisano

Pieniądze za drift? xD Chociaż wątpie.

Napisano

Administracja siedzi cicho więc imo brak prawidłowej odpowiedzi :D

Napisano

Podpowiedzi to "już prawie" i "ale jestem bogaty!". Na zegarze jest 12:56, więc prawie pełna godzina. Może chodzi o jakiś system np. co godzinnych wypłat, gdzie regularnie dostawało by się jakąś określoną kwotę. Kiedyś takie rozwiązanie było praktykowane na kilku serwerach w SAMP'ie.

Napisano

Nie wiem czy ma to jakiś związek, ale plik ma nazwę "okno" a w budynku po prawej kilka okien jest innego koloru. Nijak ma się to do podpowiedzi, ale może kogoś to nakieruje :D

Napisano

Nie wiem czy ta odpowiedź już padła bo nie chce mi się przewijać i czytać tego po raz kolejny :D Może chodzi o inwestycję w nieruchomości, z których będziemy czerpać zysk, zatrudniać pracowników, rozwijać je ?

Napisano

Jak tak czytam te komentarze to zastanawiam się czy niektórzy są upośledzeni czy po prostu nie czytają wskazówek od adminów.

Napisano

Możliwość personalizacji klocków hamulcowych? Drift na ręcznym?

Napisano

Z tymi klockami i ręcznym to ty tak serio czy sie zgrywasz?

Napisano

Pół-poważnie. :mellow:

Nie grałem na serwerze, więc ciężko mi powiedzieć co jest nowego bez punktu odniesienia.

Dostaliśmy podpowiedzi "Już prawie" oraz "Ale jestem bogaty".  Nazwa obrazka to okno, a katalog to bezdym.

Co za normalny człowiek nosi przy sobie 100000$? Może teraz jest tam wyświetlana kwota na koncie?

Co to za furgonetki?

Co to za numery pośrodku na górze obrazka? IP serwera?

Samochód psuje się po naliczeniu określonego przebiegu?

Ściąganie opłat z parkingu?

W trzecim poście mamy jeszcze podpowiedź "nie jest to aż tak logiczne".

Dlatego jestem skłonny zarzucić każdą opcją jaka wpadnie mi do głowy.

Napisano

No ale ręczny jest normalnie w gta więc jak mogą pokazywać coś co jest w wersji vanilla?

Z resztą jak widzisz tutaj 90% nie grała na serwerze i jednak nie daje tak głupich odpowiedzi xD

• Developer/owner
Napisano

Podobno nie chcecie iść na łatwiznę więc zamiast kończyć ten etap podamy kolejną podpowiedź :)

Gdy przekroczę pewien próg...

Napisano

Limit gotówki którą możemy posiadać przy sobie?

Napisano

Wany które stoją przy chodniku są w niestandardowych kolorach  :mellow: może chodzi o otworzenie własnej firmy/ korporacji do której potrzebna będzie jakaś liczba gotówki albo jakiś inny czynnik

Napisano

Tak szczerze to wolę dostawać jakieś małe nowości związane z pracami na serwerze niż po jednej zagadce. Już ponad miesiąc nie było nowinek.

• Developer/owner
Napisano

Achievmenty na serwerze?

Mamy poprawną odpowiedź!

Wyczekujcie kolejnej zagadki wkrótce :)

• Developer/owner
Napisano

Tak szczerze to wolę dostawać jakieś małe nowości związane z pracami na serwerze niż po jednej zagadce. Już ponad miesiąc nie było nowinek.

Tak długi okres przerwy spowodowany jest przez kilka czynników. Był okres świąteczny, który każdy chciał spędzić z najbliższymi a nie przed komputerem + długi weekend majowy. Do tego nałożyły się też moje problemy zdrowotne, które skutecznie przeszkadzają mi w kodzeniu. 

Duże opóźnienie powoduje głównie rozmiar skryptów nad jakimi aktualnie pracujemy. Wcześniej były to małe "dodatki" pisane w kilka godzin, teraz będą to duże skrypty którym poświęcamy każdą wolną chwilę. Także oczekujcie niedługo nowego newsa, postaramy się sprostać oczekiwaniom i wynagrodzić wam długi okres oczekiwania.

Pozdrawiamy!

• Like 2
Napisano

Rozaczarowanie spowodowane zapłatą podatków za kilka serwerowych minut.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...