Developer/owner Proklin Posted April 25, 2017 Developer/owner Share Posted April 25, 2017 Witajcie, poniżej kolejna zagadka! Jednocześnie muszę poinformować, że w najbliższym czasie zagadki niestety mogą ukazywać się w trochę większych odstępach czasu od momentu odgadnięcia przez Was niż obiecaliśmy na początku. Idzie Wam dużo lepiej niż myśleliśmy i zwyczajnie kończą nam się pomysły i drobne elementy do pokazania, które nie zepsują głównych nowości a będą choć trochę ciekawe. Ważniejsze informacje pojawią się już wkrótce w kolejnym newsie razem z dokładniejszymi objaśnieniami większości z zagadek Powodzenia! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nixpl123 Posted April 25, 2017 Share Posted April 25, 2017 nie będę podpowiadał Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer/owner Proklin Posted April 25, 2017 Author Developer/owner Share Posted April 25, 2017 nie będę podpowiadał jak coś wiesz to działaj, nie jest to aż tak logiczne jak się wydaje a żaden beta tester nie mógł tego jeszcze zobaczyć na serwerze 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pensolinio Posted April 25, 2017 Share Posted April 25, 2017 Praca parkingowego ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheBuldog Posted April 25, 2017 Share Posted April 25, 2017 Nie wiem o czym jest zagadka, ale podoba mi się menu interakcji pojazdu... Zbindowane pod klawisze numeryczne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer/owner Proklin Posted April 25, 2017 Author Developer/owner Share Posted April 25, 2017 Nie wiem o czym jest zagadka, ale podoba mi się menu interakcji pojazdu... Zbindowane pod klawisze numeryczne? tak, zapraszam do lektury tego wpisu http://fivelife.pl/Thread-2-Nowości-na-serwerze Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheBuldog Posted April 25, 2017 Share Posted April 25, 2017 Nie wiem o czym jest zagadka, ale podoba mi się menu interakcji pojazdu... Zbindowane pod klawisze numeryczne? tak, zapraszam do lektury tego wpisu http://fivelife.pl/Thread-2-Nowości-na-serwerze Nie wiem jakim cudem przeskoczyłem ten temat.... Oh well, dzięki za link Link to comment Share on other sites More sharing options...
GabEPL Posted April 25, 2017 Share Posted April 25, 2017 Sultan z przodu, z tyłu jest parking dla graczy Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiktor736 Posted April 25, 2017 Share Posted April 25, 2017 Ogólnie to mogę się mylić ale na forum nie były opisane bajery takie jak zapinanie pasów czy zaciąganie ręcznego ale domyślam się, że to pewnie jest za łatwe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobs Posted April 26, 2017 Share Posted April 26, 2017 Mandat za palenie gumy? Zużywanie się opon i potrzebna laweta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adex3304 Posted April 26, 2017 Share Posted April 26, 2017 Możliwość zaparkowania swojego samochodu na parkingu miejskim? / wybór swoich aut przy parkingu? (resp pojazdów) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer/owner Proklin Posted April 26, 2017 Author Developer/owner Share Posted April 26, 2017 Tym razem nie udało Wam się odgadnąć zagadki, podpowiedź to: już prawie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Papaya Posted April 26, 2017 Share Posted April 26, 2017 Open Beta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naturalny Posted April 26, 2017 Share Posted April 26, 2017 Też myslę jak papaj że to będzie Open Beta dla all ;x Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiktor736 Posted April 26, 2017 Share Posted April 26, 2017 Proklin już się rozpruł mi że to nie to haha Link to comment Share on other sites More sharing options...
P4vLOx Posted April 27, 2017 Share Posted April 27, 2017 Może chodzi o jakiś bardziej zaawansowany tuning? Spalone gumy pod warsztatem oraz podpowiedź "już prawie" kojarzy mi się ze strojeniem auta po tuningu Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiktor736 Posted April 27, 2017 Share Posted April 27, 2017 Na mini mapie jest ikona samolotu. Jako, że tam nie ma lotniska to czyżby szkoła latania? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Papaya Posted April 27, 2017 Share Posted April 27, 2017 Na mini mapie jest ikona samolotu. Jako, że tam nie ma lotniska to czyżby szkoła latania? Jeżeli nawet miałby to być jakiś nowy feature to szkoła latania już niejednokrotnie pojawiała się w newsach Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheBuldog Posted April 27, 2017 Share Posted April 27, 2017 Na mini mapie jest ikona samolotu. Jako, że tam nie ma lotniska to czyżby szkoła latania? Jak nie ma lotniska jak jest. Tam jest Los Santos International Airport Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trynil Posted May 1, 2017 Share Posted May 1, 2017 Praca w Policji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiktor736 Posted May 1, 2017 Share Posted May 1, 2017 Praca w Policji serio? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Developer/owner Proklin Posted May 1, 2017 Author Developer/owner Share Posted May 1, 2017 Daliśmy Wam trochę więcej czasu a mimo to nikt nie udzielił prawidłowej odpowiedzi. Uznaliśmy, że podpowiemy jeszcze raz i tym razem będzie to: Ale jestem bogaty! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosiu Posted May 1, 2017 Share Posted May 1, 2017 Może coś z pieniędzmi? "Ale jestem bogaty!" "już prawie" Już prawie - prawie 100k na koncie? Może kogoś to naprowadzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
P4vLOx Posted May 1, 2017 Share Posted May 1, 2017 Może chodzi o jazdę próbną samochodem, który będziemy chcieli kupić a jeszcze nie mamy wystarczającej ilości gotówki ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trynil Posted May 1, 2017 Share Posted May 1, 2017 Już prawie wygrałem zawody driftingu, zaraz bede bogaty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts