Jump to content

Wykryto AdBlocka!
Prosimy o dodanie naszej strony do wyjątków Twojego programu blokującego reklamy.

Bannery na stronie nie są inwazyjne, a ich wyświetlanie pomaga nam utrzymać serwery.

Dziękujemy!

Zagadka #8

Proklin
 Share

Recommended Posts

• Developer/owner

Witajcie, poniżej kolejna zagadka! :)

okno.jpg

Jednocześnie muszę poinformować, że w najbliższym czasie zagadki niestety mogą ukazywać się w trochę większych odstępach czasu od momentu odgadnięcia przez Was niż obiecaliśmy na początku.

Idzie Wam dużo lepiej niż myśleliśmy i zwyczajnie kończą nam się pomysły i drobne elementy do pokazania, które nie zepsują głównych nowości a będą choć trochę ciekawe.

Ważniejsze informacje pojawią się już wkrótce w kolejnym newsie razem z dokładniejszymi objaśnieniami większości z zagadek :)

Powodzenia!

• Like 1

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Proklin

7

• wiktor736

7

• P4vLOx

5

• Hubster

5

• Developer/owner

nie będę podpowiadał

jak coś wiesz to działaj, nie jest to aż tak logiczne jak się wydaje a żaden beta tester nie mógł tego jeszcze zobaczyć na serwerze :)

• Like 1

Ogólnie to mogę się mylić ale na forum nie były opisane bajery takie jak zapinanie pasów czy zaciąganie ręcznego ale domyślam się, że to pewnie jest za łatwe :D

Może chodzi o jakiś bardziej zaawansowany tuning? Spalone gumy pod warsztatem oraz podpowiedź "już prawie" kojarzy mi się ze strojeniem auta po tuningu :D

Na mini mapie jest ikona samolotu. Jako, że tam nie ma lotniska to czyżby szkoła latania?

Jeżeli nawet miałby to być jakiś nowy feature to szkoła latania już niejednokrotnie pojawiała się w newsach ;)

Na mini mapie jest ikona samolotu. Jako, że tam nie ma lotniska to czyżby szkoła latania?

Jak nie ma lotniska jak jest. Tam jest Los Santos International Airport

• Developer/owner

Daliśmy Wam trochę więcej czasu a mimo to nikt nie udzielił prawidłowej odpowiedzi. 

Uznaliśmy, że podpowiemy jeszcze raz i tym razem będzie to: Ale jestem bogaty!

Może coś z pieniędzmi?

"Ale jestem bogaty!"

"już prawie" 

Już prawie - prawie 100k na koncie?

Może kogoś to naprowadzi.

Może chodzi o jazdę próbną samochodem, który będziemy chcieli kupić a jeszcze nie mamy wystarczającej ilości gotówki ? :D

• RacheT locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...