Skocz do zawartości

odwołanie od bna

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: EnzoGTR

Nick osoby nakładającej kare:Beezy

Powód nałożenia kary: Rozdawanie maiontku

Krótki opis sytuacji: nie wiem co opisać wchodze ba serwa pierwszy raz od jakiegoś pół roku i nigdy nie rozdawałem maiontku 

Dowody: nie posiadam bo ten ban to kpina 

Coś od siebie: ten ban to kpina nigdy nie rozdawałem niczego i mam bana od teraz banujecie za nie granie to macie super podeiscie proszę o iakies wyiaśnienie tei kary od pana ktury mi to dał. Prosze o szybkie rozpatrzenie 

• Haha 5
Napisano

Prosze o sprawdzenie logów kiedy ostatni raz byłem na serwie 

Napisano

Panie Berezy proszę wygaśnięć za co ten ban nigdy nie uprzykszałem nikomu gry i napewno nie rozdawalem niczego 

• Administrator
Napisano

Ban został nałożony za sprzedaż Tempesty ID 1893 oraz Jugulara ID 6523 po bardzo mocno zaniżonej cenie.

Napisano (edytowane)

Po jakiego zaniżonej cenię na tamten moment była normalna i dajesz bana po pul roku po sprzedaży 

Edytowane przez EnzoGTR
Napisano

Proszę o zdiencie bana bo to jest nie Uście powie ta sytułacia była dawno i ja nie znałem cen ta ten moment uważałem je ok

Napisano

Czyli od teraz wy ustalacie ceny i trzeba się pytać admina o  morzliwosc sprzedaży za daną kwotę i banujecie z 6 miesięcznym opóźnieniem.

2. Nie znajomość ceny rynkowej na dany moment jest powodem do bana 

3. I banujecie gracza który nie gra bo nie ma czasu 

4. to był powud bana nie znaiomosc na dany moment rynku 

Napisano

Proszę o zdiencie bana bo karanie za nieznaiomośc cen gdzie ja sam się oszukałem na stratę to chyb

a nie powód na dożywotniego bana 

od teraz bende pyytał admina o pozwolenie na sprzedasz 

Napisano

I jak macie jakiś cennik takich altem to proszę rozpisać go na forum i jak się kogoś kara to chociaż jak ten człowiek jest a nie tak ukrycie wchodzę chcem pograć i tu ban za coś o czym nie mam podejścia 

Napisano

Rozumiem że pewnie wszystko mi zabrałeś z konta jeszcze 

i na odbarwianie nie mam szans bo ty uwarzasz ze jest to fer 

proszę o pomoc innego admina bo ten pan jest nadgorliwy i raczej udciwue sprawy nie oceni 

Napisano

Jescze jedno rozdawanie majonymi to jagbym dał za darmo a nie za nisko cenę z powodu nie wiedzy cen 

• Administrator
Napisano

@NyKo, @Norcio_PL- kolega prosi o rozpatrzenie przez innego administratora, tak więc miłego czytania i rozpatrywania kochani.

• Haha 8
Napisano

Panie Brezy zaniżanie cen to nie powód do bana oddawanie coś za darmo to tak i nie ma tu czegoś takiego jak cennik na którym jest napisane za ile co się sprzedaje  ceny są ustalane przez graczy wieńca skoro ceny ustalane przez graczy to ceny są jakie są i skont zostało wzięte za pojazd cena   sprzedałem powyżej wartości salonowej więc skont te zaniżanie i powód bana zanurzenie cen czegoś jest w tedy kiedy jest oficjalny cennik i sprzedaje się coś po niżej tej ceny z cennika tu tego nie ma cena jest taka jaką ustali osoba która sprzedaje i kupuje i nie ma cennika krytym można się sugerować więc ban był bez podstaw i nie zostało złamane iakieś prawo taka kara co dostałem jest bezprawna i powinienem dostać odbanowanie i jeszcze przeprosiny od pana kutry mnie zbanował i rekompensatę za czas który straciłem 

Napisano

W takich wypadkach powiną być karana osoba która tą zaniżoną cenę mi zaproponowała i wykorzystała moją niewiedzę a nie ja jako osoba poszkodowana za niewiedzę .

To tak jagbyś karał okradzionego za to że go okradli.

Nie karasz oszukanego za to że on ponosi stratę tylko oszusta 

• Haha 1
Napisano

Widzę super pełna olewka administracji na odbanowanie nie mam co liczyć.
Pan Beezy rozdaje bany za nie granie i za to odpowiedzialności nie bierze. 
A reszta adminów olewka.

• Haha 2
  • Confused 1
Napisano

Pojazdy które sprzedałaś były po mocno zaniżonej cenie, jeżeli nie byłeś świadom cen rynkowych mogłeś nie sprzedawać ich pierwszej lepszej osobie tylko rozeznać się w aktualnych cenach.

Mogę dać Ci drugą szansę jednak musisz spełnić następujące warunki:

• wipe konta
  • status OSZUST na 3 miesiące - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy
  • blokada handlu na 3 miesiące
  • prace społeczne***: 75k przez  3 miesiące na holowniku

***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji).

Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie.

Napisano

Na takich warunkach nie ma szans nie poto tyle grałem żeby to zarobić a teraz za taką błachozdke mam wszystko stracić to jest nie fer nigdy nic na serwie nie preskrobałem azostałem zrównany z oszustami za taką małą wpadkę z niewiedzy kara jest nie wymierna rozumiem pozbywacie się graczy kruszy grali od poczondku serwa karacie udcieych graczy a nie oszustów brawo aby tak dalej i zostaną sami krentacze a mi od zera to nie mam po co grać 

wieńce jeśli decyzja się nie zmieni z systemem odbanowania no to to Muj koniec z tym serwem i nie polecam tu grać nikomu bana za udciwa grę brawo brawa dale wspierajcie oszustów 

• Haha 5
  • Sad 1
  • Jestem za 1
Napisano

Dobra widzę że bardzo chcecie mi wyzerować konto graczy którzy grają tu od poczobtku banujecie i żerujecie bardzo chcecie przeiąć to co mam na koncie taką zmowa administracji 

• Haha 5
Napisano (edytowane)

Panowie Załorzycirle dziękuję wam za grę na waszym serwie dalej dawajcie admina dla takich osób to nikt tu nie bandzie grał skóra za długą grę na serwie i nie rozrabianie dostanie się bany i zerowanie konta supe.

Tak pozbywacie się naisatszych graczy tego serwa 

Może pan załorzycirl się wypowie     @Proklin. @Herwi @slawur

Edytowane przez EnzoGTR
  • Haha 6
Napisano

Skoro nie akceptujesz warunków jestem zmuszony odrzucić Twoją apelacje. Zamykam

• Like 1
  • Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...