Skocz do zawartości

KanTaZ ukarany przez Wars

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: @KanTaZ

Nick osoby nakładającej kare: @Wars

Powód nałożenia kary: Cheaty

Krótki opis sytuacji: https://bit.ly/3HKWEuN (poprzednia apelacja w której już o tym pisałem)

Dowody: -

Coś od siebie: Na samym początku zaznaczam, że będę odnosił się do poprzedniej apelacji, do której link jest wyżej.

Po pierwsze odniosę się do powodu apelacji, jest on strasznie ogólny, a rzeczy które mogą być podpisane pod "cheaty" jest dużo, więc tu jest moje pytanie, czy mógłbym zobaczyć dowody, na podstawie których zostałem ukarany? Ciężko się jest tłumaczyć z czegoś czego nawet nie widziałem (bo tak jak pisałem, jak grałem to u mnie wszystko było ok).

Po drugie chciałbym się odnieść do mojego tłumaczenia z poprzedniej apelacji. Stwierdziłem, że mogła to być (niekoniecznie musiała) wina łącza internetowego. Stwierdziłem to tylko i wyłącznie na podstawie tego, że i ja i mój znajomy zostaliśmy ukarani w tym samym momencie za to samo, a mamy tego samego dostawcę internetowego, który czasami trochę świruje. Mogły na tą sytuacje wpłynąć inne czynniki, jak to, że nie mamy zbyt mocnych komputerów, ale raczej ciężko by było żeby to się zgrało w czasie, że akurat obydwaj ( i tylko my) mamy jakieś dziwne lagi. W odpowiedzi na poprzednią apelację, dostałem informację, że jeśli wiedziałem, że coś jest nie tak (o czym też pisałem w poprzedniej apelce) to mogłem podjąć jakieś działania.

I tutaj chciałbym się odnieść do tej właśnie odpowiedzi. Ok, jasne, gdybym wiedział, że coś jest na tyle nie tak, że dostanę za to bana, postarałbym się coś z tym zrobić. Tylko właśnie, z czym? Raczej każdy wie, że gdy coś jest nie tak z łączem to nie wystarczy zrobić jednej rzeczy, aby na pewno się naprawiło. Musiałbym sprawdzać wszystko po kolei, od karty sieciowej, poprzez przewody i router, kończąc na kontakcie z dostawcą czy coś jest nie tak. Po prostu nie dałoby się tego zrobić w kilka minut, a podczas grania myślałem, że lagi o których mi dawali znać niektórzy inni gracze miną. Na przykład mogę przytoczyć naprawę samochodu. Gdy samochód nie odpala i oddajemy go do mechanika, to tak samo musi on sprawdzić po kolei rzeczy, które mogły zawinić, a nie od razu robi jedną konkretną rzecz po której samochód od razu działa.

Naprawdę, gdybym wiedział, że za takie coś zostanę ukarany, może postarałbym się coś z tym zrobić zamiast to ignorować. Jak już napisałem, mogła to być wina czegoś innego, a ja się tłumaczę połączeniem internetowym, ale naprawdę niewiem co innego mogłoby na to wpłynąć, żebym akurat ja i znajomy dostali bana w tym samym momencie, z tego samego powodu. Również, jeśli zostałbym odbanowany, niestety nie mogę zagwarantować tego, że taka sytuacja by się nie powtórzyła, bo nie mam w 100% wpływu na moje połączenie, ale postarałbym się, żeby się nie powtórzyła. Nie mam niestety innych argumentów niż słowa, bo ciężko byłoby to w jakiś sposób udokumentować. Zrobić ss pingu na jakiejś stronie/programie? Mógłbym specjalnie obciążyć sieć, żeby sfałszować wyniki, no ale po co?

Naprawdę chciałbym wrócić do społeczności tego serwera i mógłbym nawet podjąć jakąś karę, za rzeczy, których się nie dopuściłem. Po prostu za bardzo się już przywiązałem do tego serwera i niechciałbym od niego odchodzić w taki sposób. Jeśli ktoś to przeczytał w całości, bez pomijania fragmentów, naprawdę dziękuję za poszanowanie mojego czasu, który spędziłem na pisaniu tej apelacji.

Pozdrawiam

• Jestem za 2
  • 3 miesiące temu...
  • Developer/owner
Napisano

Nie akceptujemy tutaj żadnych wspomagaczy i nie potrzebujemy oszustów w naszej społeczności.

Apelacja odrzucona.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...