KanTaZ Napisano 10 Listopada 2021 Napisano 10 Listopada 2021 (edytowane) Nick: KanTaZ Nick osoby nakładającej kare: @Wars Powód nałożenia kary: Cheaty Krótki opis sytuacji: No więc, grałem sobie ze znajomym i jechaliśmy zrobić wyścigi, które akurat się odświeżyły, a tu nagle ni stąd ni z owąd dostaję bana, a chwilę potem mój znajomy też go dostaje. Dowody: https://imgur.com/a/7mT79qO Coś od siebie: Wiem, że po tym jak wbiłem na serwer, ludzie mi pisali że mnie teleportuje, ale u mnie było wszystko ok więc grałem dalej. Możliwe, że było to przez mojego dostawcę internetu, choć to są tylko podejrzenia (dosyć często lubi im się coś zepsuć i albo nie ma internetu, albo jest strasznie kijowy, ale wracając). Według mnie kara jest całkiem niesłuszna, choć chciałbym jeszcze usłyszeć jakie ma dowody osoba, która nałożyła na mnie karę i jaki był dokładnie powód bana, bo "cheaty" niewiele mi mówią. Jedyny argument jakim mogę się bronić jest moje doświadczenie na tym serwerze. Spędziłem na tym serwerze już wiele godzin (500+ z tego co pamiętam) i wiedziałem co by się stało gdybym faktycznie używał cheatów. Spotkałem tu wiele fajnych osób i świetnie się bawiłem na różnych eventach więc z mojej perspektywy nie miało by sensu włączanie po takim czasie cheatów, żeby dostać bana. Edytowane 11 Listopada 2021 przez KanTaZ 1 2
_WirluS_ Napisano 16 Listopada 2021 Napisano 16 Listopada 2021 Zapoznałem się z dowodami w tej sprawie, nie wyglądało to na lagi Internetu, skoro wiedziałeś, że jest coś nie tak, mogłeś podjąć jakieś działania. Apelacje odrzucam i przenoszę do archiwum
Rekomendowane odpowiedzi