Skocz do zawartości

R1HP4 Ukarany przez Proklina

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: R1HP4

Nick osoby nakładającej kare: Proklin

Powód nałożenia kary: Wykorzystywanie błędów na serwerze.

Krótki opis sytuacji:  a więc tak po ponad roku na tym serwerze i posadzonych około 3500set sadzonek postanowiłem pierwszy raz "zbugować eq" iż że kolega bardzo często używał tego sposobu, a więc ja postanowiłem sprawdzić to, zrobiłem 100sadzonek naraz do ekwipunku do tego wziąłem jeszcze 24 nawozu i do losta 76 kolejnych zajechałem na miejsce gdzie sadziłem, postawiłem je pojechałem do ogrodnika kupiłem kolejne 110wody wróciłem podlać i kursowałem po kolejne, dobiła godzina 19:20 gdzie dostałem swojego zasłużonego bana.

Dowody: brak, jedynie Ty masz w logach. 

Coś od siebie: Bardzo żałuję sytuacji, dostałem odpowiedź na poprzednią apelacje która została przedawniona, nie odpowiadałem na nią z racji iż byłem na wakacjach i nie byłem w stanie wykonać ich 

• Jestem za 5
  • Jestem przeciw 1
  • Developer/owner
Napisano

@R1HP4 Z racji na brak reakcji poprzednim razem, teraz warunki będą wyższe.

Możemy dać Ci drugą szansę jednak musisz spełnić nasze warunki, które z racji na Twoją historię kar będą wyższe niż u pozostałych winnych tego przewinienia:

• wipe konta - wyczyszczenie całego majątku, doświadczenia itp. (zostają punkty FLC i godziny online)
  • status OSZUST na dwa miesiące - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy
  • blokada handlu na dwa miesiące
  • prace społeczne***: 100k przez dwa miesiące na pizzaboy'u

***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji).

Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie.

Napisano (edytowane)

@Proklin Przyjmuję warunki, czekam na powrót :)

Edytowane przez R1HP4
  • Developer/owner
Napisano

@R1HP4 ban zdjęty, wipe wykonany, a prace społeczne nałożone.

Możesz wrócić do gry.

• Like 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...