KwiatekxPonton Napisano 30 Sierpnia 2021 Napisano 30 Sierpnia 2021 Nick: Kwiatekxponton Nick osoby nakładającej kare: @Proklin Powód nałożenia kary: oszustwa finansowe. Krótki opis sytuacji: Sytuacja wyglądała następująco (z tego co pamiętam), kupiłem od gracza auto, lecz nie miałem całej kwoty którą żądał gracz i drugą ratę miałem spłacić chyba na następny dzień lub do końca tygodnia. Spłaty nie dokonałem. Dowody: Coś od siebie: Spłaty nie dokonałem ponieważ wyszła słaba sytuacja z moim osobistym komputerem, który uległ awarii i niestety musiałem oddać do serwisu, po tym jak komputer wrócił już w moje ręce, przestałem grać na serwerze, a przez całą sytuację zapomniałem o tym, że musiałem spłacić drugą ratę. Za zaistniałą sytuację przepraszam, jeśli jest taka możliwość, to po odbanowaniu jestem w stanie zwrócić graczowi całą kwotę, jeszcze raz przepraszam i pozdrawiam.
Developer/owner proklin Napisano 3 Września 2021 Developer/owner Napisano 3 Września 2021 @KwiatekxPontonmożemy dać Ci drugą szansę jednak musisz spełnić nasze warunki: zwrot skradzionych pieniędzy w przeciągu 7 dni status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy blokada handlu na miesiąc prace społeczne***: 60k przez miesiąc na konwojencie ***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). Dodatkowo oszukany gracz @KurczakzKFC musi wyrazić chęć takiej operacji. Jeśli Ty akceptujesz warunki, to ostateczna decyzja zależy od niego. Sprawa bana: @KwiatekxPonton Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie. @KurczakzKFC Ciebie także proszę o napisanie swojej decyzji w tym temacie, jej brak oznacza negatywne rozpatrzenie apelacji. 1
KwiatekxPonton Napisano 3 Września 2021 Autor Napisano 3 Września 2021 (edytowane) @Proklin Ja jestem w stanie się zgodzić na te warunki. Jeśli jest nawet taka możliwość to proszę o przelanie graczowi tych pieniędzy z mojego konta, a jeśli na koncie nic nie mam to niech moje saldo będzie ujemne. Edytowane 3 Września 2021 przez KwiatekxPonton
Developer/owner proklin Napisano 3 Września 2021 Developer/owner Napisano 3 Września 2021 @KwiatekxPonton zabrałem z Twojego konta zaległe 7k dla @KurczakzKFC i przelałem mu, masz teraz saldo na minusie i nic nie musisz robić w tej kwestii. Ban został zdjęty, a oszust nałożony, możesz wrócić do gry. 1
Rekomendowane odpowiedzi