Whicik Napisano 9 Sierpnia 2021 Napisano 9 Sierpnia 2021 Nick: Whicik Nick osoby nakładającej kare: Proklin Powód nałożenia kary: Wykorzystywanie błędów serwera Krótki opis sytuacji: Wypchnąłem pojazd ze stanowiska tunerskiego Dowody: - Coś od siebie: Minął rok, okrągły roczek, trochę się stęskniłem za serwerem. Nie ukrywam trochę brakuje zajęcia, a na serwerze zawsze można było jakoś zabić nudę. Przepraszam za zachowanie jakie reprezentowałem ponad rok temu. Trochę się zmieniło od tamtej pory, nie mam zamiaru już nikomu uprzykrzać gry, zrozumiałem swój błąd, chciałbym wrócić na serwer 3 2 1 3
Developer/owner proklin Napisano 3 Września 2021 Developer/owner Napisano 3 Września 2021 @Whicik Możemy dać Ci kolejną szansę, jednak ze względu na historię Twoich kar będzie bardziej odczuwalnie niż zazwyczaj, mianowicie musisz spełnić nasze warunki: status OSZUST na 6 miesięcy - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy blokada handlu na 6 miesięcy prace społeczne***: 500k przez 6 miesięcy na holowniku ***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie. 1
Developer/owner proklin Napisano 3 Września 2021 Developer/owner Napisano 3 Września 2021 @Whicik ban został zdjęty, a oszust nałożony. Możesz wrócić do gry.
Rekomendowane odpowiedzi