J3lonek Napisano 7 Sierpnia 2021 Napisano 7 Sierpnia 2021 (edytowane) Nick: Jelonek Nick osoby nakładającej kare: @Proklin Powód nałożenia kary: Obraza Administracji Krótki opis sytuacji: Otóż zaczęło się to dokładnie rok temu gdzie wchodzę na serwer żeby sobie pograć na serwerze pierwszy raz i zapisałem apelację i tam z tego wyszło ze mam zmienne ip i musiałem tylko zresetować router zrobiłem tak dopiero dziś i wszedłem na serwer ponownie i okazało się ze mam dalej tego bana i nie wiem jak i dlaczego dostałem bana jak rok temu chciałem pograć sobie na tym serwerze. Pozdrawiam Dowody: https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2568874719 Coś od siebie: Mam na imię Janek i lubię grać w League of Legend Edytowane 7 Sierpnia 2021 przez J3lonek
Developer/owner proklin Napisano 3 Września 2021 Developer/owner Napisano 3 Września 2021 @J3lonekposzukałem i wychodzi na to, że podałeś zły nick w apelacji. Ban jest na konto Jel0nek, sądząc po podobieństwie jest Twoje i kara nie wzięła się znikąd. Widzę, że nie masz jednego konta, a posiadanie multikont także jest karane banem. Apelacja odrzucona.
Rekomendowane odpowiedzi