Skocz do zawartości

problem z logowaniem

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Znalazłem rozwiazanie :)  powodem problemów połaczenia  z serwerem byl ograniczony/zamkniety NAT, wystarczy go odblokowac i wszystsko powinno normalnie działac. Tutaj podsyłam przykładowy filmik z yt jak to zrobic: 

• Thanks 1
Napisano
1 godzinę temu, BajoJajo napisał:

Znalazłem rozwiazanie :)  powodem problemów połaczenia  z serwerem byl ograniczony/zamkniety NAT, wystarczy go odblokowac i wszystsko powinno normalnie działac. Tutaj podsyłam przykładowy filmik z yt jak to zrobic: 

Masz polską wersje tego? Mam ten sam problem a tej nie rozumiem :P

• Haha 1
  • 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Napisano

Dzisiaj logowałem się bez żadnego problemu i o godzinie 17 miałem już problemy takie jak wyżej zostały podane robiłem wszystko reinstal rage, reset komputera, reset internetu, łączyłem się z siecią z telefonu nic nie działa. Nie wiem co mam robić macie jakieś rady?Dzisiaj logowałem się bez żadnego problemu i o godzinie 17 miałem już problemy takie jak wyżej zostały podane robiłem wszystko reinstal rage, reset komputera, reset internetu, łączyłem się z siecią z telefonu nic nie działa. Nie wiem co mam robić macie jakieś rady?

Napisano
36 minut temu, Darknes0968 napisał:

Dzisiaj logowałem się bez żadnego problemu i o godzinie 17 miałem już problemy takie jak wyżej zostały podane robiłem wszystko reinstal rage, reset komputera, reset internetu, łączyłem się z siecią z telefonu nic nie działa. Nie wiem co mam robić macie jakieś rady?Dzisiaj logowałem się bez żadnego problemu i o godzinie 17 miałem już problemy takie jak wyżej zostały podane robiłem wszystko reinstal rage, reset komputera, reset internetu, łączyłem się z siecią z telefonu nic nie działa. Nie wiem co mam robić macie jakieś rady?

ogarnąłem już jest to problem rage poprostu trzba przeczekac 30min i będzie git w moim przypadku to zadziałało 

• 4 tygodnie później...
Napisano

To jest dziwne, wbiłem normalnie grałem godzinę i wyszedłem z gry, po 2 godzinach chcę wbić i pojawia się ten sam problem co wyżej. Bardzo to irytuje i nie wiem jak to naprawić i z tego co widzę wy też nie potraficie.

Napisano

Mam to samo od kilku dni. Wyłączyłem nawet antywirusa aby się upewnić,  że nic nie blokuje.  

Napisano

Mam taki sam problem z logowaniem próbowałem się zalogować ale się nie udało na stronie five life login i hasło działa  a w gta już te passy nie działają.

Napisano

Po rozmowie z kilkoma  osobami ( 2-3) podobno - "PODOBNO"-  co nie którym pomogła re-instalka Windowsa  ale ja nie jestem jeszcze tak zdesperowanym  żeby z powodu jednej gry przeinstalowywać dobrze działający system  Windows lecz z miłą chęcią poczytam jeśli ktoś już to z was zrobił i mu to pomogło.

Napisano

Aby móc zalogować się musi przenieść cb na mount chiliad

Z tego co widzę reconnectuje panel logowania to zastosuj te sposób: 1.Kliknij przycisk Home
2.Odczekaj na otwartym oknie od (home) 2 minuty
3.Wyjdz z Okna (home)
4.Zaloguj sie na serwer
5.Gotowe.

Napisano
13 godzin temu, Guziol542 napisał:

Aby móc zalogować się musi przenieść cb na mount chiliad

Z tego co widzę reconnectuje panel logowania to zastosuj te sposób: 1.Kliknij przycisk Home
2.Odczekaj na otwartym oknie od (home) 2 minuty
3.Wyjdz z Okna (home)
4.Zaloguj sie na serwer
5.Gotowe.

nie działa to

Napisano

to już zaczyna być wkur*iające zróbcie coś z tym bo nic nie pomaga,

próbowałem wszystkiego

• Like 1
  • 2 tygodnie później...
Napisano

Jeżeli macie na steam to polecam pospamować kilka razy Shift+Tab po kilka sekunadach spamienia zostawić na włączonej nakładce na kilka min i gdy wyłączamy powinno już dac się zalogować, mi to działa też możecie spróbować

Napisano

U mnie już działa, robię to tak że najpierw klikam zaloguj a potem szybko przycisk HOME i po chwili wyłączam te okienko od R* jeśli nie zadziała wystarczy powtórzyć kilka razy i powinno zalogować

Napisano

To, że klikniesz przed tym jeszcze zaloguj nic nie zmienia. Normalnie bez tego też zadziała. Nawet jak nie za 1 razem, to wreszcie się uda.

Napisano

Pamiętajcie że na zbanowanym online nie przejdziecie tego etapu!

Napisano

Ktoś coś pomoże?Mam ten sam problem. Prosze o szybką pomoc

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...