BajoJajo Napisano 11 Stycznia 2020 Napisano 11 Stycznia 2020 Znalazłem rozwiazanie powodem problemów połaczenia z serwerem byl ograniczony/zamkniety NAT, wystarczy go odblokowac i wszystsko powinno normalnie działac. Tutaj podsyłam przykładowy filmik z yt jak to zrobic: 1
Piotr145 Napisano 11 Stycznia 2020 Napisano 11 Stycznia 2020 1 godzinę temu, BajoJajo napisał: Znalazłem rozwiazanie powodem problemów połaczenia z serwerem byl ograniczony/zamkniety NAT, wystarczy go odblokowac i wszystsko powinno normalnie działac. Tutaj podsyłam przykładowy filmik z yt jak to zrobic: Masz polską wersje tego? Mam ten sam problem a tej nie rozumiem 1
Darknes0968 Napisano 23 Lutego 2020 Napisano 23 Lutego 2020 Dzisiaj logowałem się bez żadnego problemu i o godzinie 17 miałem już problemy takie jak wyżej zostały podane robiłem wszystko reinstal rage, reset komputera, reset internetu, łączyłem się z siecią z telefonu nic nie działa. Nie wiem co mam robić macie jakieś rady?Dzisiaj logowałem się bez żadnego problemu i o godzinie 17 miałem już problemy takie jak wyżej zostały podane robiłem wszystko reinstal rage, reset komputera, reset internetu, łączyłem się z siecią z telefonu nic nie działa. Nie wiem co mam robić macie jakieś rady?
Darknes0968 Napisano 23 Lutego 2020 Napisano 23 Lutego 2020 36 minut temu, Darknes0968 napisał: Dzisiaj logowałem się bez żadnego problemu i o godzinie 17 miałem już problemy takie jak wyżej zostały podane robiłem wszystko reinstal rage, reset komputera, reset internetu, łączyłem się z siecią z telefonu nic nie działa. Nie wiem co mam robić macie jakieś rady?Dzisiaj logowałem się bez żadnego problemu i o godzinie 17 miałem już problemy takie jak wyżej zostały podane robiłem wszystko reinstal rage, reset komputera, reset internetu, łączyłem się z siecią z telefonu nic nie działa. Nie wiem co mam robić macie jakieś rady? ogarnąłem już jest to problem rage poprostu trzba przeczekac 30min i będzie git w moim przypadku to zadziałało
DaysYT1 Napisano 20 Marca 2020 Napisano 20 Marca 2020 To jest dziwne, wbiłem normalnie grałem godzinę i wyszedłem z gry, po 2 godzinach chcę wbić i pojawia się ten sam problem co wyżej. Bardzo to irytuje i nie wiem jak to naprawić i z tego co widzę wy też nie potraficie.
To_Ja_Pjoter Napisano 27 Marca 2020 Napisano 27 Marca 2020 Mam to samo od kilku dni. Wyłączyłem nawet antywirusa aby się upewnić, że nic nie blokuje.
MrPanParty Napisano 6 Kwietnia 2020 Napisano 6 Kwietnia 2020 Mam taki sam problem z logowaniem próbowałem się zalogować ale się nie udało na stronie five life login i hasło działa a w gta już te passy nie działają.
Frelu Napisano 7 Kwietnia 2020 Napisano 7 Kwietnia 2020 Po rozmowie z kilkoma osobami ( 2-3) podobno - "PODOBNO"- co nie którym pomogła re-instalka Windowsa ale ja nie jestem jeszcze tak zdesperowanym żeby z powodu jednej gry przeinstalowywać dobrze działający system Windows lecz z miłą chęcią poczytam jeśli ktoś już to z was zrobił i mu to pomogło.
Guziol542 Napisano 12 Kwietnia 2020 Napisano 12 Kwietnia 2020 Aby móc zalogować się musi przenieść cb na mount chiliad Z tego co widzę reconnectuje panel logowania to zastosuj te sposób: 1.Kliknij przycisk Home 2.Odczekaj na otwartym oknie od (home) 2 minuty 3.Wyjdz z Okna (home) 4.Zaloguj sie na serwer 5.Gotowe.
sebba Napisano 12 Kwietnia 2020 Napisano 12 Kwietnia 2020 13 godzin temu, Guziol542 napisał: Aby móc zalogować się musi przenieść cb na mount chiliad Z tego co widzę reconnectuje panel logowania to zastosuj te sposób: 1.Kliknij przycisk Home 2.Odczekaj na otwartym oknie od (home) 2 minuty 3.Wyjdz z Okna (home) 4.Zaloguj sie na serwer 5.Gotowe. nie działa to
sebba Napisano 12 Kwietnia 2020 Napisano 12 Kwietnia 2020 to już zaczyna być wkur*iające zróbcie coś z tym bo nic nie pomaga, próbowałem wszystkiego 1
Piotr145 Napisano 26 Kwietnia 2020 Napisano 26 Kwietnia 2020 Jeżeli macie na steam to polecam pospamować kilka razy Shift+Tab po kilka sekunadach spamienia zostawić na włączonej nakładce na kilka min i gdy wyłączamy powinno już dac się zalogować, mi to działa też możecie spróbować
PaKa Napisano 28 Kwietnia 2020 Napisano 28 Kwietnia 2020 U mnie już działa, robię to tak że najpierw klikam zaloguj a potem szybko przycisk HOME i po chwili wyłączam te okienko od R* jeśli nie zadziała wystarczy powtórzyć kilka razy i powinno zalogować
Kozak2006 Napisano 28 Kwietnia 2020 Napisano 28 Kwietnia 2020 To, że klikniesz przed tym jeszcze zaloguj nic nie zmienia. Normalnie bez tego też zadziała. Nawet jak nie za 1 razem, to wreszcie się uda.
Kacper9209 Napisano 30 Kwietnia 2020 Napisano 30 Kwietnia 2020 Pamiętajcie że na zbanowanym online nie przejdziecie tego etapu!
JogobellaTM Napisano 8 Maja 2020 Napisano 8 Maja 2020 Ktoś coś pomoże?Mam ten sam problem. Prosze o szybką pomoc
Rekomendowane odpowiedzi