Jump to content

Recommended Posts

Posted

witam
pobrałem Rage, zainstalowałem wszystko jak trzeba, podałem dobrą ścieżkę do folderu z grą i wszystko szło gładko aż do momentu logowania
problem jest taki że serwer nie chce przepuścić dalej, podaje dobry login i hasło klikam loguj i po 2 sekundach pokazuje się jeszcze raz okno logowania
próbowałem już sprawdzać przez reset gry a nawet całego komputera i problem dalej się pojawia
co ciekawe za każdym razem pokazuje że została odjęta suma pieniędzy jak widać na załączonym obrazku 

mogłby ktoś wyjaśnić o co chodzi? czy serwer zamknięty czy ja mam jakiś problem?

image.thumb.png.bab6d92cf3353ec629c647075022c1b7.png

• Developer/owner
Posted

Serwer jest otwarty.
Zaloguj się używając tych samych danych co na forum, powinno przejść.

• Developer/owner
Posted

A masz wszystkie zalecane przez nas programy stąd?

Posted

mam też film jak to wygląda świeżo po reinstalacji wszystkiego 

• Developer/owner
Posted

Czy przy próbie rejestracji nowego konta (z innym loginem oczywiście) też nie ma żadnego komunikatu? Nie blokuje Ci czegoś antywirus/zapora?

Posted
15 minut temu, Proklin napisał:

Czy przy próbie rejestracji nowego konta (z innym loginem oczywiście) też nie ma żadnego komunikatu? Nie blokuje Ci czegoś antywirus/zapora?

wszystko wygląda normalnie, jedynie gdy chce aktualizować samego RAGE to Malware się odzywa że strona zablokowana, wyłączam wszystko razem z zaporą systemową i też bez skutku, na filmie widać że używam dwóch kont, zarówno z forum jak i rejestrowanego w samym kliencie gry 

• Developer/owner
Posted

To wygląda na jakiś problem rage, skoro na nowo pojawia się animacja panelu logowania to oznacza, że zostałeś na nowo połączony z serwerem.

Gdyby to była kwestia np błędnych danych to dostałbyś stosowny komunikat a nic takiego się nie pojawia więc problem leży już na poziomie samej komunikacji z serwerem.

Wydaje mi się, że przy próbie wysłania lub odebrania informacji od serwera pojawia się jakiś problem z połączeniem, dlatego łączy się na nowo. Możesz normalnie grać w inne gry sieciowe? Może to kwestia poblokowanych portów?

Posted
1 minutę temu, Proklin napisał:

To wygląda na jakiś problem rage, skoro na nowo pojawia się animacja panelu logowania to oznacza, że zostałeś na nowo połączony z serwerem.

Gdyby to była kwestia np błędnych danych to dostałbyś stosowny komunikat a nic takiego się nie pojawia więc problem leży już na poziomie samej komunikacji z serwerem.

Wydaje mi się, że przy próbie wysłania lub odebrania informacji od serwera pojawia się jakiś problem z połączeniem, dlatego łączy się na nowo. Możesz normalnie grać w inne gry sieciowe? Może to kwestia poblokowanych portów?

tak, samo GTA Online jak i reszta MMO czy CO OP chodzi normalnie

Posted

Podłączam się, mam identyczny problem. Za pierwszym razem połączyłem się na chwilę, pobiegałem, ale po włączeniu mapy nie mogłem z niej wyjść. Teraz nie mogę się zalogować - dokładnie tak, jak kolega powyżej na filmiku. Jakieś pomysły?

Posted

Nie mogę edytować postu. Z innymi serwerami łączę się bez problemu.

• 1 month later...
Posted

Ten sam problem 😕 Ktoś rozwiązał?

Posted

Spróbujcie uruchomić jako administrator 

Posted

Nic nie dało, zauważyłem że po kliknięciu w "LOGUJ" na pulpicie pokazuje się error "Undefined 0" 

• 7 months later...
  • 1 month later...
Posted

Doczepiam sie to samo przy więkaszej ilości graczy a rano mogę normalnie potem nie

Posted

Mam tak samo. Jak jest dużo graczy na serwerze to nie zaloguje się, natomiast rano bez problemu. Podejrsewam, że to wina mojego internetu i nic na to nie poradzę.

Posted

Wczoraj miałem ten sam problem :D Wystarczyło wielokrotne logowanie się aż w końcu załapało ;) 

Posted

wystarczy by zmienili panel logowania czy coś w tym stylu

Posted

mam ten sam problem.już wiadomo jak to zrobić czy cos 

Posted

U mnie to samo, już 2 dzień próbuje wejść na server 😕  znalazł ktoś już jakieś rozwiązanie ?

Posted

Dzisiaj próbowałem przez 2 godziny i ani razu mi się nie udało, za to po podlaczeniu internetu z telefonu przez tethering działa za każdym razem wystarczy odpiac przewód internetowy z pc lub wyłaczyc w panelu sterowania. Ma ktoś jakiś pomysł co moze blokowac polaczenie z serwerem ? Dzis wieczorem jeszcze popróbuje i dam znać jeżeli uda mi się coś znaleść. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...