rekos1909 Posted January 15, 2019 Posted January 15, 2019 witam pobrałem Rage, zainstalowałem wszystko jak trzeba, podałem dobrą ścieżkę do folderu z grą i wszystko szło gładko aż do momentu logowania problem jest taki że serwer nie chce przepuścić dalej, podaje dobry login i hasło klikam loguj i po 2 sekundach pokazuje się jeszcze raz okno logowania próbowałem już sprawdzać przez reset gry a nawet całego komputera i problem dalej się pojawia co ciekawe za każdym razem pokazuje że została odjęta suma pieniędzy jak widać na załączonym obrazku mogłby ktoś wyjaśnić o co chodzi? czy serwer zamknięty czy ja mam jakiś problem?
Developer/owner proklin Posted January 15, 2019 Developer/owner Posted January 15, 2019 Serwer jest otwarty. Zaloguj się używając tych samych danych co na forum, powinno przejść.
Developer/owner proklin Posted January 16, 2019 Developer/owner Posted January 16, 2019 A masz wszystkie zalecane przez nas programy stąd?
rekos1909 Posted January 19, 2019 Author Posted January 19, 2019 mam też film jak to wygląda świeżo po reinstalacji wszystkiego
Developer/owner proklin Posted January 19, 2019 Developer/owner Posted January 19, 2019 Czy przy próbie rejestracji nowego konta (z innym loginem oczywiście) też nie ma żadnego komunikatu? Nie blokuje Ci czegoś antywirus/zapora?
rekos1909 Posted January 19, 2019 Author Posted January 19, 2019 15 minut temu, Proklin napisał: Czy przy próbie rejestracji nowego konta (z innym loginem oczywiście) też nie ma żadnego komunikatu? Nie blokuje Ci czegoś antywirus/zapora? wszystko wygląda normalnie, jedynie gdy chce aktualizować samego RAGE to Malware się odzywa że strona zablokowana, wyłączam wszystko razem z zaporą systemową i też bez skutku, na filmie widać że używam dwóch kont, zarówno z forum jak i rejestrowanego w samym kliencie gry
Developer/owner proklin Posted January 19, 2019 Developer/owner Posted January 19, 2019 To wygląda na jakiś problem rage, skoro na nowo pojawia się animacja panelu logowania to oznacza, że zostałeś na nowo połączony z serwerem. Gdyby to była kwestia np błędnych danych to dostałbyś stosowny komunikat a nic takiego się nie pojawia więc problem leży już na poziomie samej komunikacji z serwerem. Wydaje mi się, że przy próbie wysłania lub odebrania informacji od serwera pojawia się jakiś problem z połączeniem, dlatego łączy się na nowo. Możesz normalnie grać w inne gry sieciowe? Może to kwestia poblokowanych portów?
rekos1909 Posted January 19, 2019 Author Posted January 19, 2019 1 minutę temu, Proklin napisał: To wygląda na jakiś problem rage, skoro na nowo pojawia się animacja panelu logowania to oznacza, że zostałeś na nowo połączony z serwerem. Gdyby to była kwestia np błędnych danych to dostałbyś stosowny komunikat a nic takiego się nie pojawia więc problem leży już na poziomie samej komunikacji z serwerem. Wydaje mi się, że przy próbie wysłania lub odebrania informacji od serwera pojawia się jakiś problem z połączeniem, dlatego łączy się na nowo. Możesz normalnie grać w inne gry sieciowe? Może to kwestia poblokowanych portów? tak, samo GTA Online jak i reszta MMO czy CO OP chodzi normalnie
Nickczemny Posted January 19, 2019 Posted January 19, 2019 Podłączam się, mam identyczny problem. Za pierwszym razem połączyłem się na chwilę, pobiegałem, ale po włączeniu mapy nie mogłem z niej wyjść. Teraz nie mogę się zalogować - dokładnie tak, jak kolega powyżej na filmiku. Jakieś pomysły?
Nickczemny Posted January 19, 2019 Posted January 19, 2019 Nie mogę edytować postu. Z innymi serwerami łączę się bez problemu.
Lingard Posted March 11, 2019 Posted March 11, 2019 Nic nie dało, zauważyłem że po kliknięciu w "LOGUJ" na pulpicie pokazuje się error "Undefined 0"
Xenon Posted December 28, 2019 Posted December 28, 2019 Doczepiam sie to samo przy więkaszej ilości graczy a rano mogę normalnie potem nie
Ledgic Posted December 28, 2019 Posted December 28, 2019 Mam tak samo. Jak jest dużo graczy na serwerze to nie zaloguje się, natomiast rano bez problemu. Podejrsewam, że to wina mojego internetu i nic na to nie poradzę.
ZmroczeK. Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 Wczoraj miałem ten sam problem Wystarczyło wielokrotne logowanie się aż w końcu załapało
Xenon Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 wystarczy by zmienili panel logowania czy coś w tym stylu
krzysiuu Posted January 4, 2020 Posted January 4, 2020 mam ten sam problem.już wiadomo jak to zrobić czy cos
BajoJajo Posted January 7, 2020 Posted January 7, 2020 U mnie to samo, już 2 dzień próbuje wejść na server 😕 znalazł ktoś już jakieś rozwiązanie ?
BajoJajo Posted January 8, 2020 Posted January 8, 2020 Dzisiaj próbowałem przez 2 godziny i ani razu mi się nie udało, za to po podlaczeniu internetu z telefonu przez tethering działa za każdym razem wystarczy odpiac przewód internetowy z pc lub wyłaczyc w panelu sterowania. Ma ktoś jakiś pomysł co moze blokowac polaczenie z serwerem ? Dzis wieczorem jeszcze popróbuje i dam znać jeżeli uda mi się coś znaleść.
Recommended Posts