Skocz do zawartości

Kaktusik ukarany przez Proklin

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Nick: Kaktusik

Nick osoby nakładającej kare: Proklin

Powód nałożenia kary: Reklamowanie obcych serwerów

Krótki opis sytuacji: dostalem bana za zapytanie o inny serwer ktory znajduje sie w gta sa

Dowody: zalaczony w pliku

Coś od siebie: tak jak napisalem wyzej dostalem bana za rzekome "reklamowanie serwera" choc wcale nie bylo to w takiej intencji ,moje pytanie ktore napisalem na czacie ogolnym brzmialo: "co myslicie o serwerze 8lite" . Zadalem takie pytanie z powodu klotni z kolegami z ktorymi rozmawialem wlasnie na tsie ,klocilismy sie o to czy owy serwer w gta SA sie utrzyma i chcialem zapytac o zdanie graczy na fivelife ,Prosze o rozpatrzenie prosby o unbana :D Pozdrawiam 

20210531233459_1.jpg

Edytowane przez Kaktusik
  • Confused 1
  • Jestem za 10
Napisano (edytowane)

Rozmawialem z nim wtedy na teamspeaku. Nie bylo w jego intencji zareklamowanie owego serwera🤨

image.png.ffe262c83e0feb433b3cf5027ceec488.png

Edytowane przez TTomeczeK
Napisano (edytowane)
W dniu 31.05.2021 o 23:42, Kaktusik napisał:

Nick: Kaktusik

Nick osoby nakładającej kare: Proklin

Powód nałożenia kary: Reklamowanie obcych serwerów

Krótki opis sytuacji: dostalem bana za zapytanie o inny serwer ktory znajduje sie w gta sa

Dowody: zalaczony w pliku

Coś od siebie: tak jak napisalem wyzej dostalem bana za rzekome "reklamowanie serwera" choc wcale nie bylo to w takiej intencji ,moje pytanie ktore napisalem na czacie ogolnym brzmialo: "co myslicie o serwerze 8lite" . Zadalem takie pytanie z powodu klotni z kolegami z ktorymi rozmawialem wlasnie na tsie ,klocilismy sie o to czy owy serwer w gta SA sie utrzyma i chcialem zapytac o zdanie graczy na fivelife ,Prosze o rozpatrzenie prosby o unbana :D Pozdrawiam 

w pliku ponizej wyslalem ss identycznej sytuacji lecz z udzialem moderatora 

unknown.png

Edytowane przez Kaktusik
  • Confused 1
  • 3 tygodnie później...
Napisano (edytowane)

@Proklinbedzie ta apelacja rozpatrzona?

Edytowane przez Kaktusik
  • 3 tygodnie później...
  • Developer/owner
Napisano

@Kaktusik tego dnia docierały do mnie różne informacje odnośnie tego serwera, które wpłynęły na moją reakcję ale masz rację, kara była przesadzona.

Ban zdjęty, przepraszam, że musiałeś tak długo czekać na rozpatrzenie tej apelacji.

Apelacja rozpatrzona pozytywnie.

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...