Pralinka Napisano 7 Października 2018 Napisano 7 Października 2018 Witam, gdy włączam RAGE Multiplayer i klikam connect to po prostu mi się wyłącza. Zrobiłam jak na poradniku z forum. Ktoś wie co mam zrobić? Instalować gry od nowa nie będę bo by się zeszło. Więc takie komentarze są dla mnie zbędne. Liczę na pomoc i pozdrawiam 1
Kuniek Napisano 7 Października 2018 Napisano 7 Października 2018 Zrób spójność/weryfikację plików, powinno pobrać to exe.
Pralinka Napisano 7 Października 2018 Autor Napisano 7 Października 2018 Już to zrobiłam, gta v działa normalnie ale tym razem w ogóle nie chce mi się uruchomić to RAGE Multiplayer. ;p
Developer/owner proklin Napisano 11 Października 2018 Developer/owner Napisano 11 Października 2018 Nie wiem czy po takim czasie problem jeszcze występuje ale ja stawiam, że RAGE dostało złą lokalizację plików gta5. Może wystarczy zrobić spójność plików i poprawić ścieżkę w ustawieniach rage?
Zuza Napisano 12 Października 2018 Napisano 12 Października 2018 grzebałaś przy tym GTA5.exe przy okazji poradnika odnośnie pominięcia intro jak sądzę? Nie zrobiłaś backupu w przypadku niepowodzenia? Może znajdziesz jakiś niedawny punkt przywracania systemu
Pralinka Napisano 15 Października 2018 Autor Napisano 15 Października 2018 Nie mam pojęcia jak przywrócić tamte pliki ;p A reinstall daje tylko dwie ikonki jak na filmiku Nie wiem czy to istotne - zmieniałam też miejsca instalacji ale to nic nie dało xd
VeltY. Napisano 15 Października 2018 Napisano 15 Października 2018 Jesli wiesz który plik może być uszkodzony to poprostu go usuń i wsadz płytkę nr 1 i napraw pliki, a jeżeli masz na steam to sprawdz spójność
Pralinka Napisano 27 Października 2018 Autor Napisano 27 Października 2018 A więc tak, spójność plików została zrobiona 4 razy, wyglądało to tak : Spójność, uruchomienie Rage mp, błąd. No i tak w koło przez 4 razy. Ktoś ma pomysł co jest nie tak ? XD Dodam, że Rage mp samo w sobie się uruchamia lecz, gdy wybieram dołączenie do FiveLife wyskakuje właśnie ten błąd...
SzyszkaGamesPlay Napisano 23 Listopada 2019 Napisano 23 Listopada 2019 Witam. Mam taki problem że kiedy dołączam do serwera ładuje się wszystko razem z Rockstar Games Launcher po czym odpala się rege mp i biały ekran następnie wywala grę i taki błąd wywala. Nie wiem jak to naprawić od wczoraj mam z tym problem grałem sobie normalnie potem wywaliło mi grę i już nie mogłem z powrotem wbić ponieważ biały ekran i taki błąd jak widać na załączonym obrazku.
Lelouch Napisano 24 Listopada 2019 Napisano 24 Listopada 2019 18 godzin temu, SzyszkaGamesPlay napisał: Witam. Mam taki problem że kiedy dołączam do serwera ładuje się wszystko razem z Rockstar Games Launcher po czym odpala się rege mp i biały ekran następnie wywala grę i taki błąd wywala. Nie wiem jak to naprawić od wczoraj mam z tym problem grałem sobie normalnie potem wywaliło mi grę i już nie mogłem z powrotem wbić ponieważ biały ekran i taki błąd jak widać na załączonym obrazku. Aktualizacja systemu / Pobierz ten program < https://www114.zippyshare.com/v/qZ2kZROf/file.html > i po jego uruchomieniu odznacz jave. Po tym jak program wszystko ogarnie, zauktualizujesz system uruchom ponownie komputer / laptopa i ciesz się grą Miałem ten sam problem, lecz @Wars mi z tym pomógł
SzyszkaGamesPlay Napisano 24 Listopada 2019 Napisano 24 Listopada 2019 (edytowane) 6 godzin temu, Lelouch napisał: Aktualizacja systemu / Pobierz ten program < https://www114.zippyshare.com/v/qZ2kZROf/file.html > i po jego uruchomieniu odznacz jave. Po tym jak program wszystko ogarnie, zauktualizujesz system uruchom ponownie komputer / laptopa i ciesz się grą Miałem ten sam problem, lecz @Wars mi z tym pomógł Dobra spróbuję tego co podałeś jeżeli zadziała napiszę. Mordo jest problem bo ten program nie wynajduje u mnie javy. No niestety u mnie nie działa ten sposób. Fajnie się grało ale się skończyło. Edytowane 24 Listopada 2019 przez SzyszkaGamesPlay
Arrow Napisano 17 Listopada 2022 Napisano 17 Listopada 2022 Z powodu braku aktywności tematu. Zamykam i przenoszę do archiwum.
Rekomendowane odpowiedzi