Skocz do zawartości

Problem z uruchomieniem.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, gdy włączam RAGE Multiplayer i klikam connect to po prostu mi się wyłącza.

Zrobiłam jak na poradniku z forum.

Ktoś wie co mam zrobić? Instalować gry od nowa nie będę bo by się zeszło. Więc takie komentarze są dla mnie zbędne.

Liczę na pomoc i pozdrawiam  :P

• Like 1
Napisano

Już to zrobiłam, gta v działa normalnie ale tym razem w ogóle nie chce mi się uruchomić to RAGE Multiplayer. ;p

• Developer/owner
Napisano

Nie wiem czy po takim czasie problem jeszcze występuje ale ja stawiam, że RAGE dostało złą lokalizację plików gta5.

Może wystarczy zrobić spójność plików i poprawić ścieżkę w ustawieniach rage?

Napisano

grzebałaś przy tym GTA5.exe przy okazji poradnika odnośnie pominięcia intro jak sądzę? Nie zrobiłaś backupu w przypadku niepowodzenia? Może znajdziesz jakiś niedawny punkt przywracania systemu

Napisano

Nie mam pojęcia jak przywrócić tamte pliki ;p

A reinstall daje tylko dwie ikonki jak na filmiku :P

Nie wiem czy to istotne - zmieniałam też miejsca instalacji ale to nic nie dało xd

Napisano

Jesli wiesz który plik może być uszkodzony to poprostu go usuń i wsadz płytkę nr 1 i napraw pliki, a jeżeli masz na steam to sprawdz spójność

• 2 tygodnie później...
Napisano

A więc tak, spójność plików została zrobiona 4 razy, wyglądało to tak : Spójność, uruchomienie Rage mp, błąd.

F5AzNyE.jpg 

No i tak w koło przez 4 razy.

Ktoś ma pomysł co jest nie tak ? XD

Dodam, że Rage mp samo w sobie się uruchamia lecz, gdy wybieram dołączenie do FiveLife wyskakuje właśnie ten błąd...

• 1 rok później...
Napisano

Witam. Mam taki problem że kiedy dołączam do serwera ładuje się wszystko razem z Rockstar Games Launcher po czym odpala się rege mp i biały ekran następnie wywala grę i taki błąd wywala. Nie wiem jak to naprawić od wczoraj mam z tym problem grałem sobie normalnie potem wywaliło mi grę i już nie mogłem z powrotem wbić ponieważ biały ekran i taki błąd jak widać na załączonym obrazku.

Bez tytułu.png

Napisano
18 godzin temu, SzyszkaGamesPlay napisał:

Witam. Mam taki problem że kiedy dołączam do serwera ładuje się wszystko razem z Rockstar Games Launcher po czym odpala się rege mp i biały ekran następnie wywala grę i taki błąd wywala. Nie wiem jak to naprawić od wczoraj mam z tym problem grałem sobie normalnie potem wywaliło mi grę i już nie mogłem z powrotem wbić ponieważ biały ekran i taki błąd jak widać na załączonym obrazku.

Bez tytułu.png

Aktualizacja systemu / Pobierz ten program < https://www114.zippyshare.com/v/qZ2kZROf/file.html > i po jego uruchomieniu odznacz jave. Po tym jak program wszystko ogarnie, zauktualizujesz system uruchom ponownie komputer / laptopa i ciesz się grą :)

Miałem ten sam problem, lecz @Wars mi z tym pomógł :D

Napisano (edytowane)
6 godzin temu, Lelouch napisał:

Aktualizacja systemu / Pobierz ten program < https://www114.zippyshare.com/v/qZ2kZROf/file.html > i po jego uruchomieniu odznacz jave. Po tym jak program wszystko ogarnie, zauktualizujesz system uruchom ponownie komputer / laptopa i ciesz się grą :)

Miałem ten sam problem, lecz @Wars mi z tym pomógł :D

Dobra spróbuję tego co podałeś jeżeli zadziała napiszę.

Mordo jest problem bo ten program nie wynajduje u mnie javy.

No niestety u mnie nie działa ten sposób. Fajnie się grało ale się skończyło.

Bez tytułu.png

Edytowane przez SzyszkaGamesPlay
  • 2 lata później...
Napisano

Z powodu braku aktywności tematu.

Zamykam i przenoszę do archiwum.

• Arrow zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...