Cushy Napisano 2 Marca 2021 Napisano 2 Marca 2021 Nick: Cushy Nick osoby nakładającej kare: @Proklin Powód nałożenia kary: Oszustwa finansowe Krótki opis sytuacji: krótko mówiąc w pazdzierniku 2019 nie oddalem komuś 5k - ktoś napisał skargę i takim oto sposobem mam bana. Dowody: Coś od siebie: Odczekałem półtorej roku bo nie chciało mi się zarabiać głupich 5k, apeluję o ub - mam ochotę pograć i żałuje tego co zrobiłem. Ciepło pozdrawiam.
miniu Napisano 11 Kwietnia 2021 Napisano 11 Kwietnia 2021 Możemy dać Ci drugą szansę jednak musisz spełnić nasze warunki: -wipe konta - wyczyszczenie wszystkich postępów (poza ewentualną walutą premium) -status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy -blokada handlu na miesiąc -prace społeczne***: 15k na pizzaboy'u w miesiąc ***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie.
Developer/owner slawur Napisano 20 Maja 2021 Developer/owner Napisano 20 Maja 2021 Zamykam z powodu braku odpowiedzi.
Rekomendowane odpowiedzi