Emilox Napisano 2 Marca 2021 Napisano 2 Marca 2021 Emilox Proklin przyjmowanie i rozdawanie majątku Mój młodszy brat grał na waszym serwerze ponieważ mamy jeden komputer a jak się wchodziło na serwer to było się już zalogowany i grał pod moją nieobecność więc nie miałem wpływu na to co robił gdy mnie nie było w domu nie mam dowodów Dziękuje i pozdrawiam
Emilox Napisano 2 Marca 2021 Autor Napisano 2 Marca 2021 2 godziny temu, Emilox napisał: Nick: @Emilox Nick osoby nakładającą kare: @Proklin Powód nałożenia kary: przyjmowanie i rozdawanie majątku Krótki opis sytuacji: Mój młodszy brat grał na waszym serwerze ponieważ mamy jeden komputer a jak się wchodziło na serwer to było się już zalogowany i grał pod moją nieobecność więc nie miałem wpływu na to co robił gdy mnie nie było w domu Dowody: nie mam dowodów Coś od siebie: Dziękuje i pozdrawiam
miniu Napisano 11 Kwietnia 2021 Napisano 11 Kwietnia 2021 Możemy dać Ci drugą szansę jednak musisz spełnić nasze warunki: -wipe konta - wyczyszczenie wszystkich postępów (poza ewentualną walutą premium) -status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy -blokada handlu na miesiąc -prace społeczne***: 15k na pizzaboy'u w miesiąc ***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie.
Rekomendowane odpowiedzi