Skocz do zawartości

Skarga na gracza Damian24

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Data i godzina zdarzenia: 18.02-19.02

Nick oskarżającego: ForestFishy

Nick oskarżonego:Damian24

Powód napisania skargi: utrudnianie licytacji.

Opis: Gracz Damian24 specjalnie podbija cenę dwóch samochodów które licytuje.  I nie ma w tym nic złego... ale do czasu kiedy się okazuje że jednak on wygrywa licytacje to tego samochodu już nie chce kupić.

linki do licytacji: 

Dodatkowo przesyłam ssy jak w ciagu 5 minut jednak zmienia zdanie specialnie po to by zrobic mi na zlosc. 

Oraz nie tylko mi ale też tym którzy takową licytacje tworzą.

Dowody w postaci logów lub screenshotów:

image0.pngimage.png.7e778ea97ad98102e5282ecbd7062f0e.png

image.png.e15dab8f7a6baae4bd16a9f0418baa2c.png

po czym zaraz zmienia zdanie ....

image.png.32954b0d790dac7cb848a315abf96db0.png

Edytowane przez ForestFishy
  • Sad 1
  • Jestem za 41
Napisano

image.png.f4bb9825e7a4a968dfaa00a953f48f77.png

image.png.1b342aef8be820692cfe3a7cebf05dbe.png

Na discordzie też mam informacje ze pisałeś.   

Zamiast się przyznać to kłamiesz?

Niech proklin sprawdzi czy faktycznie ci się włamali na konto... i jeżeli to prawda to wyjdziesz z tego bohaterska ręka.

• Thanks 2
Napisano

Sądzę, że osoba która rzekomo ''włamała'' ci się na konto raczej by nie licytowała aut na bieżąco tylko raczej miała by inny cel włamania na twoje konto 😛

• Haha 1
  • Jestem za 12
  • 1 miesiąc temu...
Napisano

No co ja mogę powiedzieć szczerze chciałem kupić danę auto, lecz zainwestowałem pieniądze w coś innego i nie miałem środków, żeby kupić dane auto.

Coś mnie naszło, żeby podokuczać forestowi nie wiem czemu to zrobiłem, ale jak już to zrobiłem było za późno na odwrócenie całej sytuacji czasu nie cofne. Do błędu się przyznaję nie powiem, że nie, lecz zrozumiałem swój błąd i próbowałem załagodzić sytuację, lecz było już za późno na przeprosiny.

Przepraszam osoby, które stworzyły te licytację i przepraszam też @ForestFishy za całą sytuację liczę na wybaczenie mi z waszej strony i jeszcze raz was przepraszam była to pierwsza akcja tego typu i raczej się już nie powtórzy głupi byłem i tyle, lecz przemyślałem wszystko i doszedłem do wniosku po co podbijać sztucznie licytację wziąłem przykład z innych licytacji jak pewne osoby robiły tylko po to, żeby podbić ceny swoim kolegą. Ale doszedłem do wniosku, że nie jest to dojrzałe zachowanie

• Like 2
  • Thanks 1
  • Haha 2
  • Jestem za 5
  • Jestem przeciw 2
  • 3 miesiące temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...