Skocz do zawartości

Skarga na VirtualXlwg

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Data i godzina zdarzenia: 2/2/2021 22:18
Nick oskarżającego: SuNnY
Nick oskarżonego: VirtualXlwg

Powód napisania skargi: Gracz VirtualXlwg zaproponował na wymianę za mojego Helliona swoją Nebulę, która miała mieć 57k demontu i 10k dopłaty, po wymianie pojechałem do tunera w celu sprawdzenia czy jest to prawdą, okazało się, że demontu jest 41k. Napisałem do niego, że mnie oszukał, a ten twierdził, że nie i jemu tuner podliczył 57k. Później spotkałem go na ulicy a ten nadal wypierał się tego co zrobił. Powiedziałem, że demont to nie montaż a on odpowiedział "no właśnie, to już twoja sprawa i powinieneś upewnić się przed wymianą" i stwierdził, że nie ma czasu i żebym mu nie zawracał d... Niestety nie mam nagrania z kupna auta ani rozmowy przed sprzedażą, ale mam nagranie z późniejszej rozmowy.

Dowody w postaci logów lub screenshotów:
unknown.png.0def2c540255c7dc768274a853a1543a.pngunknown.png.4780d4f257ff701127ded1c3eb024175.pngimage.png.660dd28614b37b2a3a23c43b2db58e93.png

Edytowane przez SuNnY
wzór
  • Jestem za 1
Napisano

Szkoda ze nie słychać twoich słów końcowych oraz jak mnie staranowałeś 😄

Czekam na odpowiedź administratora, a po za tym miałeś jak kupowałeś dwa potwierdzenia czy na pewno się zgadzasz, mogłeś się upewnić co do ceny demontażu części. 

Pozdrawiam

Napisano

Kiedy Cie staranowałem? Pokaż mi nagranie jeśli tak było...
Jak miałem sprawdzić kwotę demotażu jeśli auto nie należało do mnie, mówiłeś, że jest 57k demontu więc Ci uwierzyłem. A od razu po zakupie auta pojechałem sprawdzić czy twoje słowa są prawdą.

Napisano (edytowane)

Jechałem nim i staranowałeś, nie daleko tunera. Nie mam niestety nagrania. Czekam na odpowiedz administratora, chyba wiedziałeś na co się piszesz jasno były napisane części a po za tym powiedziałem że nie jestem pewny i zaproponowałem podjechać na tunera sprawdzić, lecz nie miałeś czasu 

Edytowane przez VirtualXlwg
Napisano

Polecam zastosować się do wzoru, inaczej skarga z góry będzie odrzucona. 

*prosze nie karać pkt*

• Like 1
Napisano
23 godziny temu, VirtualXlwg napisał:

Jechałem nim i staranowałeś, nie daleko tunera. Nie mam niestety nagrania. Czekam na odpowiedz administratora, chyba wiedziałeś na co się piszesz jasno były napisane części a po za tym powiedziałem że nie jestem pewny i zaproponowałem podjechać na tunera sprawdzić, lecz nie miałeś czasu 

Po pierwsze nie próbuj zakrywać się sytuacją z taranowaniem, której nie było. A po drugie nie powiedziałeś nic o "podejchaniu do tunera", a tym bardziej nie powiedziałem, że nie mam czasu. Przy kupnie auta są wypisane jedynie części i nie ma tam nic napisane o ilości demontu. Edytujesz swoje wiadomości kilkanaście godzin później, kiedy już wymyślisz kolejne kłamstwo?

Napisano

Zapomniałem o tym napisać wcześniej, przeanalizowałem całą sytuację i piszę jak było, niestety nie mam dowodów chyba że administracja w logach jakoś to sprawdzi było by dla mnie lepiej

• Developer/owner
Napisano

@VirtualXlwg Gdzie miałeś informację, ze jest 57k demontu skoro na screenie jest jasno napisane, że jest 41k? Jeśli nie masz dowodów na swoją obronę nakazuję zwrócić graczowi @SuNnY różnicę w wysokości 16k.

Napisano

Jaki mam czas na spłacenie tego ?

• Haha 3
Napisano

Ustaliliśmy z SuNnym, że do czwartku

Napisano

Otrzymałem pieniądze, dziękuje za pomoc @slawur.
Temat do zamknięcia, pozdrawiam.

• Developer/owner
Napisano

Zamykam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...