SuNnY Napisano 2 Lutego 2021 Napisano 2 Lutego 2021 (edytowane) Data i godzina zdarzenia: 2/2/2021 22:18 Nick oskarżającego: SuNnY Nick oskarżonego: VirtualXlwg Powód napisania skargi: Gracz VirtualXlwg zaproponował na wymianę za mojego Helliona swoją Nebulę, która miała mieć 57k demontu i 10k dopłaty, po wymianie pojechałem do tunera w celu sprawdzenia czy jest to prawdą, okazało się, że demontu jest 41k. Napisałem do niego, że mnie oszukał, a ten twierdził, że nie i jemu tuner podliczył 57k. Później spotkałem go na ulicy a ten nadal wypierał się tego co zrobił. Powiedziałem, że demont to nie montaż a on odpowiedział "no właśnie, to już twoja sprawa i powinieneś upewnić się przed wymianą" i stwierdził, że nie ma czasu i żebym mu nie zawracał d... Niestety nie mam nagrania z kupna auta ani rozmowy przed sprzedażą, ale mam nagranie z późniejszej rozmowy. Dowody w postaci logów lub screenshotów: Grand Theft Auto V 2021.02.02 - 23.47.11.08.DVR.mp4 Grand Theft Auto V 2021.02.02 - 23.46.17.07.DVR.mp4 Edytowane 3 Lutego 2021 przez SuNnY wzór 1
VirtualXlwg Napisano 2 Lutego 2021 Napisano 2 Lutego 2021 Szkoda ze nie słychać twoich słów końcowych oraz jak mnie staranowałeś 😄 Czekam na odpowiedź administratora, a po za tym miałeś jak kupowałeś dwa potwierdzenia czy na pewno się zgadzasz, mogłeś się upewnić co do ceny demontażu części. Pozdrawiam
SuNnY Napisano 2 Lutego 2021 Autor Napisano 2 Lutego 2021 Kiedy Cie staranowałem? Pokaż mi nagranie jeśli tak było... Jak miałem sprawdzić kwotę demotażu jeśli auto nie należało do mnie, mówiłeś, że jest 57k demontu więc Ci uwierzyłem. A od razu po zakupie auta pojechałem sprawdzić czy twoje słowa są prawdą.
VirtualXlwg Napisano 2 Lutego 2021 Napisano 2 Lutego 2021 (edytowane) Jechałem nim i staranowałeś, nie daleko tunera. Nie mam niestety nagrania. Czekam na odpowiedz administratora, chyba wiedziałeś na co się piszesz jasno były napisane części a po za tym powiedziałem że nie jestem pewny i zaproponowałem podjechać na tunera sprawdzić, lecz nie miałeś czasu Edytowane 3 Lutego 2021 przez VirtualXlwg
japanboy Napisano 3 Lutego 2021 Napisano 3 Lutego 2021 Polecam zastosować się do wzoru, inaczej skarga z góry będzie odrzucona. *prosze nie karać pkt* 1
SuNnY Napisano 3 Lutego 2021 Autor Napisano 3 Lutego 2021 23 godziny temu, VirtualXlwg napisał: Jechałem nim i staranowałeś, nie daleko tunera. Nie mam niestety nagrania. Czekam na odpowiedz administratora, chyba wiedziałeś na co się piszesz jasno były napisane części a po za tym powiedziałem że nie jestem pewny i zaproponowałem podjechać na tunera sprawdzić, lecz nie miałeś czasu Po pierwsze nie próbuj zakrywać się sytuacją z taranowaniem, której nie było. A po drugie nie powiedziałeś nic o "podejchaniu do tunera", a tym bardziej nie powiedziałem, że nie mam czasu. Przy kupnie auta są wypisane jedynie części i nie ma tam nic napisane o ilości demontu. Edytujesz swoje wiadomości kilkanaście godzin później, kiedy już wymyślisz kolejne kłamstwo?
VirtualXlwg Napisano 4 Lutego 2021 Napisano 4 Lutego 2021 Zapomniałem o tym napisać wcześniej, przeanalizowałem całą sytuację i piszę jak było, niestety nie mam dowodów chyba że administracja w logach jakoś to sprawdzi było by dla mnie lepiej
Developer/owner slawur Napisano 4 Lutego 2021 Developer/owner Napisano 4 Lutego 2021 @VirtualXlwg Gdzie miałeś informację, ze jest 57k demontu skoro na screenie jest jasno napisane, że jest 41k? Jeśli nie masz dowodów na swoją obronę nakazuję zwrócić graczowi @SuNnY różnicę w wysokości 16k.
Developer/owner slawur Napisano 5 Lutego 2021 Developer/owner Napisano 5 Lutego 2021 @VirtualXlwg ile czasu potrzebujesz?
SuNnY Napisano 8 Lutego 2021 Autor Napisano 8 Lutego 2021 Otrzymałem pieniądze, dziękuje za pomoc @slawur. Temat do zamknięcia, pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi