cytryneQ. Napisano 8 Stycznia 2021 Napisano 8 Stycznia 2021 (edytowane) Nick: cytryneQ. Nick osoby nakładającej kare: @Proklin Powód nałożenia kary: próba zamiany gotówki Krótki opis sytuacji: tak jak już pisałem w poprzednich apelacjach poprostu próba zamiany gotówki. Dowody: --- Coś od siebie: Witam, ponieważ jest to moja 3 apelacja ale się nie poddaje i próbuje dać z siebie wszystko, dlatego zgadzam się na: 1.Zerowanie konta praktycznie do zera 2.zakaz handlu na serwerze na określony czas 3.kara spłaty 100k gotówki dla administracji RCON 4.status oszusta nad nickiem 5.poprostu moge dostać wszystko aby tylko wywalczyć tego ub nie musze mieć nic aby se pograć na serwerze... 😭 ps. i Przepraszam obiceuję że więcej tak nie zrobie nigdy, i gdy nie mam szans na odbanowanie nigdy to prosze o tym wspomnieć, Nie będę pisał już więcej apelacji Edytowane 16 Stycznia 2021 przez cytryneQ.
cytryneQ. Napisano 13 Stycznia 2021 Autor Napisano 13 Stycznia 2021 Ps. chciałbym powiedzieć że mam nowy serial bo komputer musiałem zmienić
miniu Napisano 11 Kwietnia 2021 Napisano 11 Kwietnia 2021 Patrząc na to co pisałeś w statusach apelacje odrzucam, kare odbędziesz w całości, nie pisz więcej apelacji.
Rekomendowane odpowiedzi