Chmurek Napisano 7 Stycznia 2021 Napisano 7 Stycznia 2021 Nick: Chmurek Nick osoby nakładającej kare: @Proklin Powód nałożenia kary: Nie spłacenie długu. Krótki opis sytuacji: Wyglądało to tak że kupiłem auto na raty ( nie pamiętam już jakie ponieważ to wszystko działo się jakoś rok temu ) no i jeszcze w ten sam dzień w laptopie pękła mi matryca. Od tamtego momentu już nie miałem dostępu do lepszego sprzętu który pociągnął by GTA V no i nie wchodziłem na serwer. O długu całkowicie zapomniałem no i tak to wyszło że dostałem bana. O banie dowiedziałem się nie dawno od Proklina. Dowody: Nie mam żadnych dowodów Coś od siebie: Przepraszam gracza któremu nie oddałem danej kwoty. Liczę na pozytywne rozpatrzenie apelacji ponieważ chciałbym wrócić na serwer. Chmurek ❤️
Developer/owner proklin Napisano 31 Stycznia 2021 Developer/owner Napisano 31 Stycznia 2021 @Chmurekmożemy dać Ci drugą szansę jednak musisz spełnić nasze warunki: zwrot skradzionych pieniędzy w przeciągu 7 dni status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy blokada handlu na miesiąc prace społeczne***: 60k przez miesiąc na konwojencie ***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). Dodatkowo oszukany gracz @Bolo95 musi wyrazić chęć takiej operacji. Jeśli Ty akceptujesz warunki, to ostateczna decyzja zależy od niego. Sprawa bana: @Chmurek Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie. @Bolo95 Ciebie także proszę o napisanie swojej decyzji w tym temacie, jej brak oznacza negatywne rozpatrzenie apelacji.
Rekomendowane odpowiedzi