Skocz do zawartości

ForestFishy ukarany przez Proklin

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Nick: ForestFishy

Nick osoby nakładającej kare: Proklin

Powód nałożenia kary: Oszustwo finansowe

Krótki opis sytuacji: Oszukałem Hudiszkowskiego na 8k.

Przyznaje ze zrobiłem to z premedytacją, mój powód? 

Byłem AFK, a Hudzikowskyy spamował mi smsami i na discordzie, przekleństwami i tym ze chce go oszukać.

Nie podobało mi się jego zachowanie i nie oddając mu kasy chciałem się zrewanżować.

Dowody: image.png.d419adeade22098b1c96fb923ebdc447.png

Coś od siebie:  Proszę o skrócenie kary.

Lub możliwość odpracowania.

Nauczyłem się żeby mimo wszystko nawet jeżeli ktoś jest nerwowy to należny mu oddać kasę, a w jakiekolwiek układy należy wchodzić tylko ze znajomymi ludźmi.

Edytowane przez ForestFishy
Poprawa polskich znaków.
  • Jestem przeciw 2
  • Developer/owner
Napisano

@ForestFishy Możemy dać Ci drugą szansę jednak musisz spełnić nasze warunki:

• zwrot skradzionych pieniędzy w przeciągu 7 dni
  • status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy
  • blokada handlu na miesiąc
  • prace społeczne***: 50k przez miesiąc na kurierze

***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji).

Dodatkowo oszukany gracz @Hudzikowskyy musi wyrazić chęć takiej operacji. Jeśli Ty akceptujesz warunki, to ostateczna decyzja zależy od niego.

@ForestFishy   Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie.

@Hudzikowskyy  Ciebie także proszę o napisanie swojej decyzji w tym temacie, jej brak oznacza negatywne rozpatrzenie apelacji.

Napisano

Słuchaj @Proklin kazdy powienien otrzymać druga szanse wiec ja jestem za tym zeby dostał ub. Miejmy nadzieje że ze sie nauczył przemyślał i juz nie bedzie taki. U mnie ma 2 szanse

• Jestem za 1
Napisano

@ProklinAkceptuje warunki, @Hudzikowskyy miło z twojej strony że sam do mnie napisałeś na discordzie, i raz jeszcze szczerze przepraszam, szanuje ludzi którzy nie są mściwi.

• miniu zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...