ForestFishy Napisano 30 Grudnia 2020 Napisano 30 Grudnia 2020 (edytowane) Nick: ForestFishy Nick osoby nakładającej kare: Proklin Powód nałożenia kary: Oszustwo finansowe Krótki opis sytuacji: Oszukałem Hudiszkowskiego na 8k. Przyznaje ze zrobiłem to z premedytacją, mój powód? Byłem AFK, a Hudzikowskyy spamował mi smsami i na discordzie, przekleństwami i tym ze chce go oszukać. Nie podobało mi się jego zachowanie i nie oddając mu kasy chciałem się zrewanżować. Dowody: Coś od siebie: Proszę o skrócenie kary. Lub możliwość odpracowania. Nauczyłem się żeby mimo wszystko nawet jeżeli ktoś jest nerwowy to należny mu oddać kasę, a w jakiekolwiek układy należy wchodzić tylko ze znajomymi ludźmi. Edytowane 30 Grudnia 2020 przez ForestFishy Poprawa polskich znaków. 2
Developer/owner proklin Napisano 3 Stycznia 2021 Developer/owner Napisano 3 Stycznia 2021 @ForestFishy Możemy dać Ci drugą szansę jednak musisz spełnić nasze warunki: zwrot skradzionych pieniędzy w przeciągu 7 dni status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy blokada handlu na miesiąc prace społeczne***: 50k przez miesiąc na kurierze ***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). Dodatkowo oszukany gracz @Hudzikowskyy musi wyrazić chęć takiej operacji. Jeśli Ty akceptujesz warunki, to ostateczna decyzja zależy od niego. @ForestFishy Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie. @Hudzikowskyy Ciebie także proszę o napisanie swojej decyzji w tym temacie, jej brak oznacza negatywne rozpatrzenie apelacji.
Hudzikowskyy Napisano 3 Stycznia 2021 Napisano 3 Stycznia 2021 Słuchaj @Proklin kazdy powienien otrzymać druga szanse wiec ja jestem za tym zeby dostał ub. Miejmy nadzieje że ze sie nauczył przemyślał i juz nie bedzie taki. U mnie ma 2 szanse 1
ForestFishy Napisano 3 Stycznia 2021 Autor Napisano 3 Stycznia 2021 @ProklinAkceptuje warunki, @Hudzikowskyy miło z twojej strony że sam do mnie napisałeś na discordzie, i raz jeszcze szczerze przepraszam, szanuje ludzi którzy nie są mściwi.
Rekomendowane odpowiedzi