MikiYT Napisano 27 Grudnia 2020 Napisano 27 Grudnia 2020 (edytowane) Nick: MikiYT lub MikiYTONG Nick osoby nakładającej kare: nie wiem Powód nałożenia kary: oszustwo Krótki opis sytuacji: było to tak, ziomek chcial sprzedac mi fure za 33k sprzedal za 3,3k bo sie pomylil a ja udawalem jakby nigdy nic sie nie stalo i wszystko git. Dowody: brak. Coś od siebie: Zacznijmy od tego ze to było bardzo dawno, pare lat temu. Bardzo chciałbym zostac odbanowany zebym mogl wrocic do gry nigdy wiecej tak nie zrobie, byla to jedno razowa akcja, zgadzam sie na zerowanie konta lecz chciałbym tego uniknac, jest jakas mozliwosc? Problem jest w tym ze nie wiem kto mnie zbanowal nie wiem jak sprawdzic, nie mam konta polaczonego z forum moje nicki jakie najprawdopodobniej mam wypisalem wyzej. Pozdrawiam. Edytowane 29 Grudnia 2020 przez MikiYT
Developer/owner proklin Napisano 3 Stycznia 2021 Developer/owner Napisano 3 Stycznia 2021 @MikiYT @MikiYTONG Możemy dać Ci drugą szansę jednak musisz spełnić nasze warunki: zwrot skradzionych pieniędzy w przeciągu 7 dni wipe konta - wyczyszczenie wszystkich postępów (poza ewentualną walutą premium) status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy blokada handlu na miesiąc prace społeczne***: 60k przez miesiąc na konwojencie ***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). Dodatkowo oszukany gracz @992kemyt musi wyrazić chęć takiej operacji. Jeśli Ty akceptujesz warunki, to ostateczna decyzja zależy od niego. @MikiYT @MikiYTONG Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie. @992kemyt Ciebie także proszę o napisanie swojej decyzji w tym temacie, jej brak oznacza negatywne rozpatrzenie apelacji.
MikiYT Napisano 5 Stycznia 2021 Autor Napisano 5 Stycznia 2021 (edytowane) @Proklin zgadzam sie, lecz jestem wrecz pewien ze gracz @992kemyt nawet nie odpisze, ostatnia wizyta na forum tego gracza to ,,16 Lipiec 2019'' Edytowane 5 Stycznia 2021 przez MikiYT
MikiYT Napisano 5 Stycznia 2021 Autor Napisano 5 Stycznia 2021 Jednak sie nie zgadzam, z tego co widze ban jest na dwa lata, wole odczekac 5 miesiecy niz teraz tak naprawde odrabiac swoj caly majatek zeby go potem oddac. Po przemysleniu i tak jest to wedlug mnie zbyt surowa kara na to ze to tamten gracz sie pomylil nie ja. 2
Rekomendowane odpowiedzi