Skiller5123 Napisano 24 Grudnia 2020 Napisano 24 Grudnia 2020 (edytowane) Data i godzina zdarzenia:23.12.2020 około 21:00 22:00 Nick oskarżającego: @Skiller5123 @Radecky @SwatOP @Hudzikowskyy @swirek13 @Arrow @LukaszLPG @BenqPL @Dawidsiak @PolskiKamien @McRoyal Nick oskarżonego: 6zinger9 , Mqti Powód napisania skargi: Utrudnianie gry. Dwaj gracze o niskich levelach jeździli po grape szukając sadzonek i wysyłając zgłoszenia nie było by nic w tym dziwnego gdyby gracz nie mówił że exy mu płacą za zgłoszenie postanowiłem więc podjechać do gracza i zapytać kto to był bo za to może być ban i on wtedy do mnie powiedział, że pracodawca prosi aby sie nie zdradzać i, że nie zdradza szczegółów. Ja odebrałem to jaki potwierdzenie, że nadal ma płacone i, że nadal takie coś się dzieje. Uwierzyłem w to że organizacja ex naprawdę może mu płacić. Po czym postanowiłem zagłębić się w cała sytuacje i postanowiłem popytać graczy o co chodzi z tym graczem . Wtedy dowiedziałem się od gracza @BenqPL że z graczem @Radecky była podobna sytuacja. Dostałem screena jak gracz 6zinger9 pisze do @Radecky czy podwalamy tych ex i w tym własnie momencie postanowiliśmy zaprosić liderów danych organizacji na discorda aby wyjaśnić zaistniałą sytuacje. Uświadomiliśmy sobie że tu wcale nie chodzi o pieniądze ani wcale o żadne zlecenia lecz bardziej o skłócenie organizacji Rev z organizacją ex. Gracz 6zinger9 dawał dużo zgłoszeń gdy gracz pytał go wtedy czemu to padały słowa własnie o danych organizacjach ze ktoś każe. Moim zdaniem jest to utrudnianie gry wielu graczom ponieważ są to bardzo niskie levele a zachowują się jak by znały przeszłość serwera danych organizacji i się za to mściły .Moim zdaniem jak i zdaniem danych graczy oznaczonych w skardze jest to naprawdę uciążliwe utrudnianie gry . Natomiast drugi gracz Mqti podajrze był jego kolegą onaj mieli bardzo małe levele a zachowywali się tak jak by kiedsy bardzo długo tutaj przegrali i postanowili się za coś zemścić. Dowody w postaci logów lub screenshotów: http://imgur.com/a/MC9cn0C https://youtu.be/0qNmgNOoeOg https://www.youtube.com/watch?v=W7cP9_zF3cM&ab_channel=sebek211 Jeszcze jeden dowód to miała być rozmowa z @LukaszLPG gracz 6zinger9 powiedział, że musi z nim pogadać. Edytowane 25 Grudnia 2020 przez Skiller5123 19 1 2
PolskiKamien Napisano 25 Grudnia 2020 Napisano 25 Grudnia 2020 po przeczytaniu tejże skargi na gracza 6zinger9 wnioskuję, że jeżeli naprawdę wyda się że nikt z organizacji nie płaci mu za zgłaszanie innych graczy/orgnizacji, to gracz (według mnie) mimo wszystko powinien otrzymać Karę za głoszenie nie prawdy i działanie na szkodę organizacji (niszczenie dobrego imienia) 1 4
Radecky Napisano 25 Grudnia 2020 Napisano 25 Grudnia 2020 (edytowane) Jakieś 15 min temu pojawił się na dokach, razem z @kpawinsky udało nam się go zatrzymać ale na moje liczne pytania "Czy się znamy?" i "Czemu twierdzi, że jeżdżę z nim konfić?" nie odpowiedział nic tylko odpalał emotki pod F5.. Edytowane 26 Grudnia 2020 przez Radecky 2
Developer/owner proklin Napisano 31 Stycznia 2021 Developer/owner Napisano 31 Stycznia 2021 Nie znalazłem podejrzanych transakcji na kontach @6Zinger9 @Mqti, które mogłyby świadczyć o opłatach za takie zgłoszenia. Wypowiedzcie się w tej sprawie, jeśli nie chcecie być oskarżeni o celowe utrudnianie gry. 1
Developer/owner slawur Napisano 9 Lutego 2021 Developer/owner Napisano 9 Lutego 2021 @6Zinger9 @Mqti Macie ostatnią szansę na wypowiedzenie się w tym temacie. Jeśli tego nie zrobicie, sprawa zostanie rozwiązana na Waszą niekorzyść.
Mqti Napisano 23 Lutego 2021 Napisano 23 Lutego 2021 Sorki że dopiero teraz pisze ,ale dłuższy czas nie korzystałem z forum . Sprawa wygląda tak że gdy byłem początkowym graczem po prostu zwiedzałem mapę , jeżdżąc bez celu znalazłem jakiś graczy którzy bo krótkiej rozmowie wywieźli mnie z tamtego miejsca do miasta .Wtedy ktoś na miror wytłumaczył mi jak korzysta się z telefonu i jakie są w nim opcje . Z ciekawości dlaczego aż tak daleko mnie wywieźli wróciłem na te miejsce i znalazłem hodowlę , zgłosiłem ją i czekałem na przyjazd policji . Dodając chciałbym podkreślić że po tym zgłoszeniu gracz skiler utrudniaj mi życie , wielokrotnie mnie przejeżdżał i taranował . Myślałem że było to niechcący ale bez przesady ile razy można .Chciałem normalnie pogadać z skillerem ale się nie dało ,wielokrotnie mnie obrażał . Chciałem go przeprosić ponieważ wtedy nie wiedziałem jak to wpłynie na moją reputacje i że kiedyś sam będę tak sadził i równie cierpiał. 2 1
Skiller5123 Napisano 25 Marca 2021 Autor Napisano 25 Marca 2021 (edytowane) @Mqti chcieć a zrobić to są dwa pojęcia które widzę masz problem rozróżnić bo nie chciałeś nic wyjaśniać tylko odrazu jak mnie widziałeś zacząłeś również obrażać. "Wielokrotnie utrudniłem ci życie"? "Chciałeś mnie przeprosić"? To z jakiejś książki ? Czy sam to napisałeś? Bo nie przypominam sobie takiej sytuacji. Skoro wsiadłaś do samochodu to cię zawieźli pokazać ci mapę bo widzieli że masz niski level sam wsiadłeś nikt cię nie zmuszał. A jeśli już masz coś do zarzucenia mi to dawaj dowody bo bez dowodów słowo nic nie warte Edytowane 25 Marca 2021 przez Skiller5123 2
Developer/owner slawur Napisano 15 Kwietnia 2021 Developer/owner Napisano 15 Kwietnia 2021 Zamykam z powodu braku wystarczających dowodów.
Rekomendowane odpowiedzi