Skocz do zawartości

Tygrysek520 ukarany przez Proklin

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: @Tygrysek520

Nick osoby nakładającej kare: @Proklin

Powód nałożenia kary: Obraza administracji

Krótki opis sytuacji: Postaram się przytoczyć całą sytuację najlepiej jak pamiętam, bo to było dawno temu. No więc tak, mój znajomy na Discordzie FiveLife napisał coś w stylu "Zapalmy znicz dla kolegi Stoka, zmarł śmiercią PROKLINiczną" (StokuPeEl akurat jakoś wtedy dostał bana) i Ty Proklinie uznałeś to za obrazę administracji po czym zbanowałeś mojego kolegę właśnie z takim powodem. Wtedy ja od razu napisałem "Jaka obraza? XD" po czym zbanowałeś i mnie z powodem "troll". Napisałem apelację od tego bana na forum i została odrzucona, bo niby kary z Discorda nie podlegają apelacji - nie widziałem takiego punktu w żadnym regulaminie, no ale nieważne. Po odrzuceniu mojej apelacji sfrustrowałem się całą sytuacją i napisałem do Ciebie na forum w prywatnej wiadomości (screen poniżej). Skrytykowałem Cię, no bo dałeś mi jednak bana za nic. Nic takiego nie zrobiłem i jeb, ban za rzekome trollowanie. No i właśnie przez tą moją wiadomość na forum zbanowałeś mnie również na serwerze.

Dowody: 

Coś od siebie: Minęło już grubo ponad pół roku odkąd zostałem zbanowany chyba na 2 lata i postanowiłem ponownie spróbować swoich sił w apelacji. Chciałbym sobie jeszcze kiedyś pograć na serwerze, więc liczę na pozytywne rozpatrzenie mojej już trzeciej apelacji 😊

Screenshot_20201202_204613_com.android.chrome.jpg

• Like 1
  • Haha 3
  • Jestem za 5
  • Jestem przeciw 7
  • 1 miesiąc temu...
  • Developer/owner
Napisano

@Tygrysek520 niestety nie pamiętam już tej sytuacji ale wystarczyło, że sprawdziłem Twoją historię kar i poprzednie apelacje. Masz na swoim koncie 2 bany za obrazę administracji, kilka ostrzeżeń z prośbą o opanowanie emocji i kilka innych kwiatków w temacie toksyczności. Nie dostałeś kary za nic, całokształt także jest bardzo ważny.

A jeśli chodzi o screen wiadomości, to mam prostą zasadę, wymagam kultury osobistej. Jeśli chwilę wcześniej dostałeś karę i piszesz mi wiadomości z bluzgami w moim kierunku no to niestety, nie mogę pozostawić tego bez reakcji.

Apelacja odrzucona, każda kolejna także będzie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...