JayJay. Napisano 2 Grudnia 2020 Napisano 2 Grudnia 2020 (edytowane) Nick: JayJay. Nick osoby nakładającej kare: Proklin Powód nałożenia kary: Wykorzystywanie błędów serwera. Krótki opis sytuacji: Przyjechałem do komisu w paleto i przyjechali jeszcze inni koledzy i nie umyślnie zbugowalismy moonbeama i kupilismy wszyscy po moonbeamie. Dowody: - Coś od siebie: Chciałbym dostać możliwość wrócenia na serwer, ponieważ nie ukrywam że bardzo fajnie mi się grało na serwerze. Jeden z kolegów dostał UB i myślę że też mi się uda. Z góry nie zgadzam się na zerowanie konta. Edytowane 2 Grudnia 2020 przez JayJay. 7 1
Developer/owner proklin Napisano 3 Stycznia 2021 Developer/owner Napisano 3 Stycznia 2021 @JayJay. z racji, że nie masz żadnych poważnych przewinień na swoim koncie możemy dać Ci szansę. Proponujemy: status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy blokada handlu na miesiąc prace społeczne***: 60k na kurierze przez 30 dni ***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). Jak zawsze w takich przypadkach jeśli sytuacja się powtórzy, nie masz już możliwości apelacji.
JayJay. Napisano 3 Stycznia 2021 Autor Napisano 3 Stycznia 2021 (edytowane) Akceptuje @Proklin Edytowane 4 Stycznia 2021 przez JayJay.
Rekomendowane odpowiedzi