Skocz do zawartości

Ryju ukarany przez ---

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Nick: Ryju

Nick osoby nakładającej kare: ------

Powód nałożenia kary: Bugowanie DM (dowiedziałem się od kolegi) 

Krótki opis sytuacji: Przyjechałem sobie na domek, wyszedłem z gry i kolega mi powiedział, że dostałem bana na 2 miesiące za bugowanie DM-a. Prawdopodobnie chodzi o to że zabiłem jakiegoś gracza na skuterze. 

Dowody: 

Coś od siebie: Witam, jestem dosyć świeżym graczem i nie wiedziałem że to jest zabronione. Chciałbym znowu zacząć zarabiać pieniążki na wymarzony samochód. Brakuje mi tego :( Spodobał mi się serwer, grałem może 3 tygodnie. Straciłem domek na który ciężko polowałem i myślę że mam nauczkę :(.

Obiecuję że taka sytuacja już nie będzie miała miejsca. Pozdrawiam 

(nie mogę zobaczyć kto nałożył bana bo po wejściu na serwer nic się nie dzieje, jest napisane że nie mogę wejść na serwer z powodu aktywnego bana)

Edytowane przez Ryju
  • Like 1
  • Ryju zmienił tytuł na Ryju ukarany przez ---
  • 1 miesiąc temu...
  • Developer/owner
Napisano

@Ryjuza kopanie skuterkiem nie nakładaliśmy bugowania DM (przynajmniej do czasu, kiedy go nie zablokowaliśmy). Musiałeś świadomie kogoś zabić w inny sposób.

Kary często nakładane są z filmów, więc nie musiałeś tego zrobić bezpośrednio przed banem.

Po sprawdzeniu Twojej historii kar uznaliśmy, że nie możesz otrzymać skrócenia tej kary, chociażby z racji na bardzo często przewijającą się toksyczność (za brak poprawy i powielające się przewinienia także zdarzają się bany).

Mam nadzieję, że ten czas do 22 stycznia 2021 21:34:48  sprawi, że trochę przemyślisz swoje postępowanie i sytuacja się nie powtórzy.

Apelacja odrzucona.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...