Kosik Napisano 11 Listopada 2020 Napisano 11 Listopada 2020 Nick: Kosik Nick osoby nakładającej kare:Proklin Powód nałożenia kary: Prawdopodobnie bugowanie DM będąc zakuty (takie info dostałem) Krótki opis sytuacji: miałem spore lagi od wczoraj (wczoraj wywaliło mnie ok 10 raz przez cały dzień...) wiec dzisiaj tak samo miałem lagi ale nie wywalało niektóre czynności były wykonywane po kilku minutach typu, wyciągniecie telefonu czy tez uderzenie.... i tak właśnie się stał bilem kogoś będąc zakuty nie robiłem tego specjalnie. Dowody: brak nie wiem skąd wziazc Coś od siebie: chciałem bardzo przeprosić każdego komu wyrządziłem krzywdę, nie chciałem robić tego specjalnie. byłem toksyczny co też dostałem karę w postaci muta należy się ale wydaje mi się że ban był niesłuszny. Dziękuje bardzo za wysłuchanie mnie i życżę miłego dnia 1
Developer/owner proklin Napisano 16 Listopada 2020 Developer/owner Napisano 16 Listopada 2020 @Kosik Biorąc pod uwagę stosunkowo czystą historię kar na Twoim koncie możemy dać Ci drugą szansę jednak musisz spełnić nasze warunki: status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy blokada handlu na miesiąc prace społeczne***: 40k przez miesiąc na konwojent ***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie.
Kosik Napisano 17 Listopada 2020 Autor Napisano 17 Listopada 2020 21 godzin temu, Proklin napisał: @Kosik Biorąc pod uwagę stosunkowo czystą historię kar na Twoim koncie możemy dać Ci drugą szansę jednak musisz spełnić nasze warunki: status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy blokada handlu na miesiąc prace społeczne***: 40k przez miesiąc na konwojent ***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie. @Proklin Akceptuje, tylko czy jest opcja zaczęcia tych społecznych prac od piątku? niestety w tym tygodniu praca mi nie pozwala grać. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi