Skocz do zawartości

Migiel521 ukarany przez Proklin

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Nick: @Migiel521

Nick osoby nakładającej kare: @Proklin

Powód nałożenia kary: Przyjmowanie majątku 

Krótki opis sytuacji: Pracuje sobie na elektryku, podjeżdża chłop o nicku Benxd(donator) i pyta się czy chce prezent z okazji Hallowen (myślałam ze sobie żartuje albo że to będzie skrzynka) daje handel a w nim samochód (ja jako nowy gracz nie znający regulaminu przyjąłem i nie wiedziałem jakie będą z tego konsekwencje)

Dowody: Nagranie

Coś od siebie: Przepraszam bardzo nie wiedziałem jakie z tego mogą być konsekwencje ponieważ nie znam regulaminu i wiem że nie znajomość regulaminu nie zwalnia mnie od konsekwencji. Jest mi z powodu bana bardzo przykro ponieważ zawsze mogłem się pośmiać na serwerze z kolegami a z zwyczaju jestem człowiekiem ponurym. Jeszcze raz przepraszam Nie wiedziałem :(

Edytowane przez Migiel521
źle wpisane słowo
  • Haha 2
  • Developer/owner
Napisano

@Migiel521  Nieznajomość zasad nie zwalnia z ich przestrzegania, rejestrując się i logując potwierdzasz, że znasz regulamin.

Aby wrócić do gry musisz spełnić następujące warunki:

• Wipe konta - usunięcie całego majątku i postępów
  • status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy
  • blokada handlu na miesiąc
  • prace społeczne***: 60k przez miesiąc na Konwojencie

***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji).

Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie.

Napisano
23 godziny temu, Proklin napisał:

@Migiel521  Nieznajomość zasad nie zwalnia z ich przestrzegania, rejestrując się i logując potwierdzasz, że znasz regulamin.

Aby wrócić do gry musisz spełnić następujące warunki:

• Wipe konta - usunięcie całego majątku i postępów
  • status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy
  • blokada handlu na miesiąc
  • prace społeczne***: 60k przez miesiąc na Konwojencie

***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji).

Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie.

Zgadzam się ale nie wiem ja z zarobieniem tego 60k na konwo w miesiąc nie wiem czy się wyrobię 

• miniu zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...