Sz0owe Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 Siemano, generalnie mam GTA V na epic games. I chciałbym spytać czy można wejść na serwer z gta v z epic games, gdyż kiedy wejdę na serwer przez RAGE'a to mnie wczytuje na fabularny/online. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartoszz Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 Ja mam gta z epica i śmiga bez problemu. Napisz na discordzie w dziale pomocy bo tam szybciej uzyskasz pomoc @Sz0owe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sz0owe Posted November 6, 2020 Author Share Posted November 6, 2020 4 godziny temu, Bartoszz napisał: Ja mam gta z epica i śmiga bez problemu. Napisz na discordzie w dziale pomocy bo tam szybciej uzyskasz pomoc @Sz0owe Mianowicie reinstallowałem rage'a, i teraz zamiast wchodzenia mi na tryb fabularny to mi z automatu wyłącza RAGE'a i nic się nie włącza.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sheerio Posted November 9, 2020 Share Posted November 9, 2020 W dniu 6.11.2020 o 15:11, Sz0owe napisał: Mianowicie reinstallowałem rage'a, i teraz zamiast wchodzenia mi na tryb fabularny to mi z automatu wyłącza RAGE'a i nic się nie włącza.. Przede wszystkim spróbuj wyłączyć wszystkie nakładki. Wykonaj spójność plików. Sprawdź również czy masz niezbędne biblioteki do działania RAGE wypisane pod tym linkiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sheerio Posted December 14, 2020 Share Posted December 14, 2020 Ze względu na długi brak aktywności w wątku - zamykam i przenoszę do archiwum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts