rado1229 Napisano 1 Listopada 2020 Napisano 1 Listopada 2020 Nick: rado1229 Nick osoby nakładającej kare: Proklin Powód nałożenia kary: Wykorzystywanie błędów serwera Krótki opis sytuacji: Wykorzystywałem błąd tunera który tymczasowo dawał tune do aut w celu sprawdzenia jak dane auto się zachowuje. Dowody: Brak Coś od siebie: Minęło już trochę czasu, pomyślałem że mogę spróbować wrócić na serwer, głupio wyszło ponieważ gdy usłyszałem że błąd jest nieszkodliwy to użytkowałem go żeby przed zakupem tune sprawdzić jak dane auto się z nim sprawuje, nie czerpałem żadnych korzyści z tego faktu prócz wyżej wymienionej, nikomu też w ten sposób nie utrudniałem rozgrywki, co prawda nie usprawiedliwia to moich działań, dlatego chciałem przeprosić za to co zrobiłem. 1 13 7
Developer/owner proklin Napisano 16 Listopada 2020 Developer/owner Napisano 16 Listopada 2020 @rado1229 Biorąc pod uwagę stosunkowo czystą historię kar na Twoim koncie możemy dać Ci drugą szansę jednak musisz spełnić nasze warunki: status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy blokada handlu na miesiąc prace społeczne***: 40k przez miesiąc na kurierze ***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie. 4 1
rado1229 Napisano 16 Listopada 2020 Autor Napisano 16 Listopada 2020 @Proklin Zgadzam się jak najbardziej
Developer/owner proklin Napisano 16 Listopada 2020 Developer/owner Napisano 16 Listopada 2020 @rado1229 ban został zdjęty, a oszust nałożony. Możesz wrócić na serwer. 1
Developer/owner proklin Napisano 16 Listopada 2020 Developer/owner Napisano 16 Listopada 2020 @rado1229 Aktualizacja - okazuje się, że dostawałeś już ostatnią szansę, za takie przewinienie i jak widać ją zmarnowałeś. Moje niedopatrzenie, nakładam bana permanentnego bez możliwości apelacji. 1 2 5 1
Rekomendowane odpowiedzi