Skocz do zawartości

rado1229 ukarany przez Proklin

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: rado1229

Nick osoby nakładającej kare: Proklin

Powód nałożenia kary:  Wykorzystywanie błędów serwera

Krótki opis sytuacji: Wykorzystywałem błąd tunera który tymczasowo dawał tune do aut w celu sprawdzenia jak dane auto się zachowuje.

Dowody: Brak

Coś od siebie:  Minęło już trochę czasu, pomyślałem że mogę spróbować wrócić na serwer, głupio wyszło ponieważ gdy usłyszałem że błąd jest nieszkodliwy to użytkowałem go żeby przed zakupem tune sprawdzić jak dane auto się z nim sprawuje, nie czerpałem żadnych korzyści z tego faktu prócz wyżej wymienionej, nikomu też w ten sposób nie utrudniałem rozgrywki, co prawda nie usprawiedliwia to moich działań, dlatego chciałem przeprosić za to co zrobiłem.

• Like 1
  • Jestem za 13
  • Jestem przeciw 7
  • 3 tygodnie później...
  • Developer/owner
Napisano

@rado1229 

Biorąc pod uwagę stosunkowo czystą historię kar na Twoim koncie możemy dać Ci drugą szansę jednak musisz spełnić nasze warunki:

• status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy
  • blokada handlu na miesiąc
  • prace społeczne***: 40k przez miesiąc na kurierze

***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji).

Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie.

• Like 4
  • Sad 1
  • Developer/owner
Napisano

@rado1229 ban został zdjęty, a oszust nałożony. 

Możesz wrócić na serwer.

• Like 1
  • Developer/owner
Napisano

@rado1229 
Aktualizacja - okazuje się, że dostawałeś już ostatnią szansę, za takie przewinienie i jak widać ją zmarnowałeś.

Moje niedopatrzenie, nakładam bana permanentnego bez możliwości apelacji.

• Like 1
  • Confused 2
  • Sad 5
  • Jestem przeciw 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...