ozerak_ Napisano 30 Października 2020 Napisano 30 Października 2020 (edytowane) Nick: @ozerak Nick osoby nakładającej kare: @Proklin Powód nałożenia kary: Oszustwa finansowe, rozdawanie majątku. Krótki opis sytuacji: Rozdałem majątek graczom @Kubson1224 oraz @Nativ. Kubson po otrzymaniu kolejnej szansy jej nie wykorzystał, a Nativ przyjął karę i dostał unbana. Drugim powodem było oszustwo finansowe na graczu @Oski1492 (nie chce wracać do tej sytuacji). Dowody: Nie są raczej potrzebne Coś od siebie: Przepraszam za to co zrobiłem, chciałbym wrócić na serwer, ponieważ jest to jedyne, a zarazem najlepsze rpg w gta V, jestem w stanie przyjąc każdą możliwą karę za unbana. Edytowane 30 Października 2020 przez ozerak_ 1 2 4
Nativ Napisano 30 Października 2020 Napisano 30 Października 2020 (edytowane) (przepraszam nie ten temat) Edytowane 30 Października 2020 przez Nativ 2
Developer/owner proklin Napisano 1 Listopada 2020 Developer/owner Napisano 1 Listopada 2020 Nie potrzebujemy na serwerze ludzi z taką kartoteką. Mogłeś myśleć o tym zanim postanowiłeś szkodzić gospodarce serwera. Apelacja odrzucona. 1
Rekomendowane odpowiedzi