Azia Posted October 29, 2020 Posted October 29, 2020 Hejka, ostatnio zaczęłam mieć duże problemy z moim kontem (sprawdzałam na kilku kompach, więc nie jest to wina sprzętu). Nie mogę wziąć auta z przechowalni, często nie widzę też swoich aut (jeśli ktoś z organizacji mi je wyjmie) oraz znajomych. Nie pomagają żadne reinstalle gry ani relogi. Crashe łapię jakieś 3-5 minut po wejściu na serwer. Wszystko mi się zacina, okienko chatu pojawia się po jakichś 20 sekundach od naciśnięcia ,,T", a żeby coś napisać i wysłać to potrzeba kolejnego cudu. Da się coś z tym zrobić?
Ramzej Posted October 29, 2020 Posted October 29, 2020 Hej, na początku poleciłbym sprawdzić czy masz aktualizacje windowsa, karty graficznej, gdy z tym podołasz następnym krokiem, którym zrobisz to sprawdzić ustawienia w grze. Rozdzielczość ustawić taką, jaką masz na komputerze, grafikę dać na średnie, dx 10. Jak to nie pomoże to usuń folder "client_resources" w folderze RAGEMP. Może coś pomoże. Pozdrawiam
Azia Posted October 29, 2020 Author Posted October 29, 2020 Niestety to wszystko już sprawdzałam i nic nie pomogło :c To na pewno wina konta, bo wchodziłam na innym kompie i było to samo, a zaraz po mnie logował się mój chłopak i nie było już takiego problemu na jego koncie
Contributor Arrow Posted November 17, 2022 Contributor Posted November 17, 2022 Z powodu braku aktywności tematu. Zamykam i przenoszę do archiwum.
Recommended Posts