Skocz do zawartości

Hudzikowskyy ukarany przez @PJOTER2003

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Nick: Hudzikowskyy

Nick osoby nakładającej kare : @PJOTER2003

Powód nałożenia kary: Bogowanie  DM

Krótki opis sytuacji: Rolowalismy komis z @Krop poczym tam juz sie zrolowalo i zaczelismy sie bic z kolega i widze jest jeszcze 2 osoby wiec lece na 1 i bije zabilem a pozniej chyba podlecialem do tej osoby i tez zaleciałem od tylu i zabilem

Dowody: 

Coś od siebie: a wiec tak ani raz nie zbogowalem dm nie przeszlem rzez sciany po prostu nic, a tu takie coś. prosze o szybka odpowiedz, przyjemny server i nie chcialbym mieć za nic takich wakacji.

Dowiedzialem sie za co dostalem bana za zabicie osoby bez dm, a wiec tak jak juz tlumaczylem jednemu z adminów biłem kogo sie dalo nie przygladnolem sie ze ta osoba ma akurat wylaczony DM,nie wiedzialem ze ja zabije, ctlr+r stosowalem na online.na innych serverach tu w koncu byla mozliwosc DM wiec bilem, naprade nie wiedzialem ze to jest bigowanie dm rozumiem na starej wersji jak nie mozna bylo bic a ktos cos zrobil i nagle bil ludzi to jest bugowanie ale ja nic takiego nie zrobilem. Po drugie droga Administracjo jak mozecie mnie karac za wercje beta testy chcieliscie zebysmy testowali to testujem nigdzie w regulaminie, ani nic i nikt nie powiedzial jak tego DM uzywac, mogliscie na przynajmnije dsc napisac jak uzywac tego trybu DM.Ja ze swojej strony tyle.Przepraszam tą osobe chodz no nie bylo nigdzie wyjasnione jak mozna to Uzywac.

Edytowane przez Hudzikowskyy
  • Haha 10
  • Jestem za 3
  • 3 tygodnie później...
  • Developer/owner
Napisano

@Hudzikowskyy 

Jeśli chcesz wrócić musisz spełnić nasze warunki:

• status OSZUST na miesiąc- oznaczenie pod nickiem i na liście graczy
  • blokada handlu na miesiąc
  • prace społeczne***: 20k przez miesiąc na pizzaboyu
  • z racji na wiele kar z kategorii toksyczności przy pierwszym podobnym wybryku kończysz z banem bez możliwości apelacji

***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji).

Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie.

• Like 1
  • miniu zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...