dawid5014 Napisano 16 Października 2020 Napisano 16 Października 2020 (edytowane) Nazwa tematu dawid5014 ukarany przez @Proklin Wzór: Nick: dawid5014 Nick osoby nakładającej kare: @Proklin Powód nałożenia kary: bugowanie dm Krótki opis sytuacji: Z tego co pamiętam to wyglądało w taki sposób, że... wchodzę na serwer, nie pamiętam dlaczego klikałem akurat w tym momęcie lewy przycisk myszy(wiedziałem, że na serwerze nie można atakować innych graczy) i po chwili niechąco walnąłem jakiegoś gracza. Tak w skrócie to po mojemu wyglądało. Dowody: Niestety w takim przypadku będzie trudno znaleść dowód. Coś od siebie: Sądze, że w tej sytuacji nie zawiniłem w żaden sposób, uważam, że to była randomowa sytuacja i mogła się przydarzyć ona również dla innego gracza. Niepamiętam czy to był Proklin ale raczej tak mi się wydaje Edytowane 24 Października 2020 przez dawid5014 1
dawid5014 Napisano 17 Października 2020 Autor Napisano 17 Października 2020 Można gdzieś zobaczyć kto wlepił bana? 1
Dywitczan Napisano 24 Października 2020 Napisano 24 Października 2020 ciekawe jest to że to jest już na forum już tydzień a żaden admin nie reaguje byłem przy tej sytuacji ponieważ kolega miał streama na discordzie odpalonego normalnie wszedł na serwer i mógł bić to nie jest jego wina a buga serwera pozdrawiam z rodzinką XDDDDDDDDDDDDDD 1 2
Developer/owner proklin Napisano 1 Listopada 2020 Developer/owner Napisano 1 Listopada 2020 @dawid5014 to że występuje jakiś błąd na serwerze nie zezwala na jego wykorzystywanie. Jest to zakazane przez regulamin i Twoim obowiązkiem jest zgłoszenie problemu, a nie latanie i utrudnianie rozgrywki innym. Kara jest za łamanie panujących zasad, Ty jak sam napisałeś nie widzisz w tym swojej winy, więc nie widzę sensu w dawaniu Ci kolejnej szansy, bo wrócisz i zrobisz to samo. Apelacja odrzucona. Dodatkowo na przyszłość też radzę opamiętać kolegę @Dywitczan bo może przynieść więcej strat niż korzyści... Nigdzie nie deklarujemy czasu reakcji na apelację, robimy to jak mamy na to czas, a ludzie, którzy nas ponaglają najczęściej w nagrodę lecą na koniec kolejki.
Rekomendowane odpowiedzi