Skocz do zawartości

dawid5014 ukarany przez ProKlin

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Nazwa tematu

dawid5014 ukarany przez @Proklin

Wzór:

Nick: dawid5014

Nick osoby nakładającej kare: @Proklin

Powód nałożenia kary:  bugowanie dm

Krótki opis sytuacji:  Z tego co pamiętam to wyglądało w taki sposób, że... wchodzę na serwer, nie pamiętam dlaczego klikałem akurat w tym momęcie lewy przycisk myszy(wiedziałem, że na serwerze nie można atakować innych graczy)  i po chwili niechąco walnąłem jakiegoś gracza. Tak w skrócie to po mojemu wyglądało.

Dowody: Niestety w takim przypadku będzie trudno znaleść dowód.

Coś od siebie:  Sądze, że w tej sytuacji nie zawiniłem w żaden sposób, uważam, że to była randomowa sytuacja i mogła się przydarzyć ona również dla innego gracza. Niepamiętam czy to był Proklin ale raczej tak mi się wydaje

Edytowane przez dawid5014
  • Jestem za 1
Napisano

ciekawe jest to że to jest już na forum już tydzień

a żaden admin nie reaguje byłem przy tej sytuacji ponieważ kolega miał streama na discordzie odpalonego 

normalnie wszedł na serwer i mógł bić to nie jest jego wina a buga serwera pozdrawiam z rodzinką XDDDDDDDDDDDDDD

• Like 1
  • Haha 2
  • Developer/owner
Napisano

@dawid5014 to że występuje jakiś błąd na serwerze nie zezwala na jego wykorzystywanie. Jest to zakazane przez regulamin i Twoim obowiązkiem jest zgłoszenie problemu, a nie latanie i utrudnianie rozgrywki innym.

Kara jest za łamanie panujących zasad, Ty jak sam napisałeś nie widzisz w tym swojej winy, więc nie widzę sensu w dawaniu Ci kolejnej szansy, bo wrócisz i zrobisz to samo.

Apelacja odrzucona.

Dodatkowo na przyszłość też radzę opamiętać kolegę @Dywitczan bo może przynieść więcej strat niż korzyści... Nigdzie nie deklarujemy czasu reakcji na apelację, robimy to jak mamy na to czas, a ludzie, którzy nas ponaglają najczęściej w nagrodę lecą na koniec kolejki. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...