BuZZarD Napisano 8 Października 2020 Napisano 8 Października 2020 Nick: BuZZarD Nick osoby nakładającej kare: Proklin Powód nałożenia kary: Wykorzystywanie błędów serwera Krótki opis sytuacji: Zakładałem części do auta w którym bugowaliśmy tune, aby sprawdzić jego osiągi. Dowody: Brak Coś od siebie: Przez te klika miesięcy przemyślałem sytuację i brakuje mi gry na serwerze. Żałuję, że ta sytuacja w ogóle miała miejsce. 5 1 9
Developer/owner proklin Napisano 31 Października 2020 Developer/owner Napisano 31 Października 2020 @BuZZarD Biorąc pod uwagę stosunkowo czystą historię kar na Twoim koncie możemy dać Ci drugą szansę jednak musisz spełnić nasze warunki: status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy blokada handlu na miesiąc prace społeczne***: 40k przez miesiąc na kurierze ***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie. 1 1
Developer/owner proklin Napisano 9 Listopada 2020 Developer/owner Napisano 9 Listopada 2020 @BuZZarD ban został zdjęty, a prace społeczne nałożone. Możesz wrócić na serwer.
Rekomendowane odpowiedzi