Skocz do zawartości

Koleszka47 ukarany przez Proklin

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Nick: Koleszka47

Nick osoby nakładającej karę: @Proklin

Powód nałożenia kary: Obraza administracji

Krótki opis sytuacji: Dostałem warna za flod od @sheerio i poniosło mnie no i wyzwałem ją za co bardzo przepraszam i dostałem bana od @Proklin 

Dowody: unknown.png.f8b35b18fc2eeb72599168f2a36d3257.png

Coś od siebie: Chciałbym bardzo przeprosić @sheerio za obrazę poniosło mnie przepraszam jeszcze raz podoba mi się ten serwer i chciałbym na nim pograć więc prosiłbym bardzo o danie drugiej szansy (obiecuję że się poprawię) i  o odbanowanie :(

Pozdrawiam @Koleszka47 :)

Edytowane przez Koleszka47
Napisano
17 godzin temu, Koleszka47 napisał:

Nick: @Koleszka47

Nick osoby nakładającej karę: @Proklin

Powód nałożenia kary: Obraza administracji

Krótki opis sytuacji: Dostałem warna za flood od @sheerio i poniosło mnie no i wyzwałem ją za co bardzo przepraszam i dostałem bana od @Proklin

Dowody: unknown.png.f8b35b18fc2eeb72599168f2a36d3257.png

Coś od siebie: Chciałbym bardzo przeprosić @sheerio za obrazę poniosło mnie przepraszam jeszcze raz podoba mi się ten serwer i chciałbym na nim pograć więc prosiłbym bardzo o danie drugiej szansy (obiecuję że się poprawię) i  o odbanowanie :(

Pozdrawiam @Koleszka47 :)

• Developer/owner
Napisano

@Koleszka47 nie akceptujemy tutaj takich zachowań.

Każdy z ekipy poświęca swój wolny czas na to, aby Wam grało się lepiej... Jak ktoś nie umie tego docenić to najwidoczniej nie jest to miejsce dla niego. 

Przy tego typu przewinieniu kara to jedyna szansa na zmuszenie gracza do refleksji i nie widzę tu opcji na drugą szansę przed jej terminem.

Apelacja odrzucona.

• Sad 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...