Koleszka47 Napisano 7 Października 2020 Napisano 7 Października 2020 (edytowane) Nick: Koleszka47 Nick osoby nakładającej karę: @Proklin Powód nałożenia kary: Obraza administracji Krótki opis sytuacji: Dostałem warna za flod od @sheerio i poniosło mnie no i wyzwałem ją za co bardzo przepraszam i dostałem bana od @Proklin Dowody: Coś od siebie: Chciałbym bardzo przeprosić @sheerio za obrazę poniosło mnie przepraszam jeszcze raz podoba mi się ten serwer i chciałbym na nim pograć więc prosiłbym bardzo o danie drugiej szansy (obiecuję że się poprawię) i o odbanowanie Pozdrawiam @Koleszka47 Edytowane 8 Października 2020 przez Koleszka47
Koleszka47 Napisano 8 Października 2020 Autor Napisano 8 Października 2020 17 godzin temu, Koleszka47 napisał: Nick: @Koleszka47 Nick osoby nakładającej karę: @Proklin Powód nałożenia kary: Obraza administracji Krótki opis sytuacji: Dostałem warna za flood od @sheerio i poniosło mnie no i wyzwałem ją za co bardzo przepraszam i dostałem bana od @Proklin Dowody: Coś od siebie: Chciałbym bardzo przeprosić @sheerio za obrazę poniosło mnie przepraszam jeszcze raz podoba mi się ten serwer i chciałbym na nim pograć więc prosiłbym bardzo o danie drugiej szansy (obiecuję że się poprawię) i o odbanowanie Pozdrawiam @Koleszka47
Developer/owner proklin Napisano 9 Października 2020 Developer/owner Napisano 9 Października 2020 @Koleszka47 nie akceptujemy tutaj takich zachowań. Każdy z ekipy poświęca swój wolny czas na to, aby Wam grało się lepiej... Jak ktoś nie umie tego docenić to najwidoczniej nie jest to miejsce dla niego. Przy tego typu przewinieniu kara to jedyna szansa na zmuszenie gracza do refleksji i nie widzę tu opcji na drugą szansę przed jej terminem. Apelacja odrzucona. 1
Rekomendowane odpowiedzi