Mr_Dejw_ Napisano 29 Września 2020 Napisano 29 Września 2020 Nick: @Mr_Dejw_ Nick osoby nakładającej kare: Bodajże @Proklin . Powód nałożenia kary: Powód nałożenia kary to multikonto . Krótki opis sytuacji: Więc sytuacja wyglądała tak że 2 miesiące temu 28 lipca grałem sobie w dzień na serwerze jak zawsze i był u mnie kumpel który miał spine w realu z serwerowym graczem @Woojtass558 ,gdzie ja musiałem na chwilę wyjść załatwić ważną sprawę i zostawiłem go z moim kontem zalogowanym żeby pograł w mojej nieobecności , i wyszło to tak ,że on wiedział że ten kolega właśnie @Woojtass558 jest na serwerze już prędzej ,wylogował się z mojego konta i zrobił randomowe konto żeby zgłaszać właśnie jego z niego a nie z mojego bo się bał nie mam pojęcia dlaczego nie chciał zrobić tego z własnego komputera a z mojego , o niczym nie wiedziałem dopiero on mi się do tego wszystkiego przyznał .Byłem bardzo zły tą całą sytuacją i nie chciałem pisać odrazu po tym bo wiedziałem że nikt mi w to nie uwierzy i zrobilem sobie przerwę . Dowody: Dowody myślę że wyjaśniłem już w tym opisie wyżej gdzie po prostu wszystko działo się pod moją nieobecność , gdy wróciłem już tylko ujrzalem że mam bana i wyjaśniałem to z nim ,na początku się nie chciał przyznać ale byłem strasznie zły i wszystko wyszło. Coś od siebie: Mogę dodać od siebie tyle że bardzo brakuje mi gry na serwerze bo nie sprawiałem problemów żadnych w graniu na nim ,nigdy wcześniej nie miałem podobnych sytuacji ani nic raz tylko mi się zdarzyło ostrzeżenie za jazde pod prąd na serwerze . Byłem raczej przyjaznym graczem dla innych i nie wprowadzałem złej atmosfery ,to się nie stało z mojej winy bo ja bym tego nigdy nie miał zamiaru zrobić , proszę bardzo administracje o danie mi 1 szansy i o odbanowanie mnie .
Developer/owner proklin Napisano 9 Października 2020 Developer/owner Napisano 9 Października 2020 @Mr_Dejw_ z Twojego komputera były logowania na aż 15 różnych kont, tu nie chodzi o jednorazową sytuację... Apelacja odrzucona i przy takiej ilości każda kolejna także będzie.
Rekomendowane odpowiedzi