OltexoPL Napisano 31 Sierpnia 2020 Napisano 31 Sierpnia 2020 Witam, chciałbym się spytać administracji czy byłaby możliwość zmiany mojego loginu czyli nazwy wyświetlanej. Ta, którą teraz posiadam jest myląca i pokazuje mój stary nick. Co utrudni to bardzo moim znajomym w znalezieniu mnie na serwerze. Jeżeli trzeba będzie zresetować cały majątek to ja się na to zgadzam. Nie chciałbym złamać regulaminu, więc piszę wątek.
Chemik Napisano 3 Września 2020 Napisano 3 Września 2020 Wydaje mi się, że szybciej dotrzesz do rozwiązania kontaktując się z @Proklin w wiadomości prywatnej, logując się przez serwerowy discord.
MIKENOWSKY Napisano 11 Października 2020 Napisano 11 Października 2020 W dniu 31.08.2020 o 14:23, OltexoPL napisał: Witam, chciałbym się spytać administracji czy byłaby możliwość zmiany mojego loginu czyli nazwy wyświetlanej. Ta, którą teraz posiadam jest myląca i pokazuje mój stary nick. Co utrudni to bardzo moim znajomym w znalezieniu mnie na serwerze. Jeżeli trzeba będzie zresetować cały majątek to ja się na to zgadzam. Nie chciałbym złamać regulaminu, więc piszę wątek. Jeśli chodzi o zmiany nicku, jako takiej "jeszcze" nie ma. Jedynym realnym rozwiązaniem jest założenie nowego konta, ale to też wg. regulaminu jest karane banem. Wiec tak jak @Chemiknapisał, zwróć się z tym do @Proklinmoże jakoś ci z tym pomoże.
Arrow Napisano 17 Listopada 2022 Napisano 17 Listopada 2022 Z powodu braku aktywności tematu. Zamykam i przenoszę do archiwum.
Rekomendowane odpowiedzi