OltexoPL Posted August 31, 2020 Share Posted August 31, 2020 Witam, chciałbym się spytać administracji czy byłaby możliwość zmiany mojego loginu czyli nazwy wyświetlanej. Ta, którą teraz posiadam jest myląca i pokazuje mój stary nick. Co utrudni to bardzo moim znajomym w znalezieniu mnie na serwerze. Jeżeli trzeba będzie zresetować cały majątek to ja się na to zgadzam. Nie chciałbym złamać regulaminu, więc piszę wątek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chemik Posted September 3, 2020 Share Posted September 3, 2020 Wydaje mi się, że szybciej dotrzesz do rozwiązania kontaktując się z @Proklin w wiadomości prywatnej, logując się przez serwerowy discord. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIKENOWSKY Posted October 11, 2020 Share Posted October 11, 2020 W dniu 31.08.2020 o 14:23, OltexoPL napisał: Witam, chciałbym się spytać administracji czy byłaby możliwość zmiany mojego loginu czyli nazwy wyświetlanej. Ta, którą teraz posiadam jest myląca i pokazuje mój stary nick. Co utrudni to bardzo moim znajomym w znalezieniu mnie na serwerze. Jeżeli trzeba będzie zresetować cały majątek to ja się na to zgadzam. Nie chciałbym złamać regulaminu, więc piszę wątek. Jeśli chodzi o zmiany nicku, jako takiej "jeszcze" nie ma. Jedynym realnym rozwiązaniem jest założenie nowego konta, ale to też wg. regulaminu jest karane banem. Wiec tak jak @Chemiknapisał, zwróć się z tym do @Proklinmoże jakoś ci z tym pomoże. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arrow Posted November 17, 2022 Share Posted November 17, 2022 Z powodu braku aktywności tematu. Zamykam i przenoszę do archiwum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts