Mecenas1 Napisano 31 Sierpnia 2020 Napisano 31 Sierpnia 2020 Nick: @Mecenas1 Nick osoby nakładającej kare: @Proklin Powód nałożenia kary: Oszustwo finansowe Krótki opis sytuacji: Kupiłem briosso 1.4 turbo benzin i dałem graczowi @Luckyboy. 18k i miałem dać mu też 2k ,dzień po transakcji pyta sie czy dam mu pieniądze. Dowody: nie mam Coś od siebie: Bardzo przepraszam za to co zrobiłem. 2
Developer/owner proklin Napisano 5 Września 2020 Developer/owner Napisano 5 Września 2020 @Mecenas1 Warunki są identyczne jak ostatnio. Jeśli już uda Ci się dojść z nim do porozumienia to nasze warunki prezentują się następująco: zwrot skradzionych funduszy graczowi @Luckyboy. status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy blokada handlu na miesiąc prace społeczne***: 60k przez miesiąc na holowniku ***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie.
Mecenas1 Napisano 5 Września 2020 Autor Napisano 5 Września 2020 ok tylko daj mi jeszcze tydzień czasu bo mam problemy z wejściem na rage i wasz serwer
Developer/owner proklin Napisano 20 Września 2020 Developer/owner Napisano 20 Września 2020 @Mecenas1 ban został zdjęty, a oszust nałożony. Napisz do mnie gdy będziesz gotowy oddać własność gracza @Luckyboy.
Rekomendowane odpowiedzi