cytryneQ. Napisano 30 Lipca 2020 Napisano 30 Lipca 2020 (edytowane) Nick: cytryneQ. Nick osoby nakładającej kare: @Proklin Powód nałożenia kary: próba zamiany gotówki na innym serwerze. Krótki opis sytuacji: No to tak chciałem zamienić gotówkę (50k) z serwera FiveLife na serwer Pylife i pytałem innych czy chcą taki deal zrobić,na koncu zapytałem samego proklina czy mogę tak zrobić. Dowody: brak Coś od siebie: No ten tego przepraszam za zaistniałą sytuację, obicuję poprawe jest to mój pierwszy ban więc wszystkiego serdecznie żałuję i postanawiam się poprawić, aby więcej do takich sytuacji nie dochodziło. To tylę mam nadzieję że mój wniosek zostanie rozpatrzony pozytywnie i dziękuje pozdrawiam gorąco :)) Edytowane 16 Sierpnia 2020 przez cytryneQ. 16 3
Developer/owner proklin Napisano 28 Sierpnia 2020 Developer/owner Napisano 28 Sierpnia 2020 @cytryneQ. Pokazałeś się tutaj z nie najlepszej strony, masz wiele kar, które wskazują, że nie szanujesz panujących tu zasad. Handel majątkiem poza serwerem jest rzeczą niedopuszczalną i nie widzimy możliwości zdjęcia Twojej kary. Apelacja odrzucona. 1
Rekomendowane odpowiedzi