Skocz do zawartości

S4_B5 ukarany *chyba* przez Proklina

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick:  S4_B5

Nick osoby nakładającej kare: @Proklin

Powód nałożenia kary:  Nie wiem nie wyswietla mi się, ale ekipa pytala sie na /g proklinowi i podobno konto powiązane z @Ardentowa

Krótki opis sytuacji:  No nie wiem nawet o co chodzi nie wiem kto to jest @Ardentowa a tu jakies powiązania wyskakuja nie wiem nawet czy to baba czy chlop

Dowody:  brak ------------

Coś od siebie:  naprawde nie wiem co sie stalo rano normalnie grałem 28.07.2020 a teraz 22;44 wchodze do gry i wyskakuje ze mam bana bez powodu i karającego, koledzy z ekipy powiedzieli mi ze proklin im odpisal ze konto moje jest powiazane z kontem @Ardentowa

• Haha 5
  • Confused 6
  • Jestem za 6
Napisano (edytowane)

Witajcie. 

Po 1. to facet. A po 2. musiało zajść jakieś nieporozumienie. @s4_b5 kojarzę tylko z mijania go jadąc samochodem. Równiez nie wiem jakie miało być powiązanie konta własności mojej, do konta @s4_b5. Nigdy w zyciu nie chodziło mi po głowie mieszanie w czyichś kontach. Jedyne co mogę powiedzieć w tej sytuacji to przeprosić, nawet jeśli nie przyznaję się do tego czynu. Ządam wyjaśnienia od Administracji.  Poza tym mam auto do spłaty, chciałbym dokończyć temat ;d 

Pozdrawiam

Edytowane przez Ardentowa
  • Thanks 2
  • Sad 1
  • Developer/owner
Napisano

@s4_b5 sprawdziłem jeszcze raz wpisy i faktycznie, to moja pomyłka przy nakładaniu kary na @Ardentowa.

Ban zdjęty, przepraszam za nieporozumienie.

• Like 1
  • Thanks 2
Napisano
Godzinę temu, Proklin napisał:

@s4_b5 sprawdziłem jeszcze raz wpisy i faktycznie, to moja pomyłka przy nakładaniu kary na @Ardentowa.

Ban zdjęty, przepraszam za nieporozumienie.

Dzięki!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...