Mecenas1 Napisano 18 Lipca 2020 Napisano 18 Lipca 2020 (edytowane) Nick: @Mecenas1 Nick osoby nakładającej kare: @Proklin Powód nałożenia kary: Oszustwo finansowe Krótki opis sytuacji: Kupiłem briosso 1.4 turbo benzin i dałem graczowi @Luckyboy. 18k i miałem dać mu też 2k ,dzień po transakcji pyta sie czy dam mu pieniądze. Dowody: nie mam Coś od siebie: Bardzo przepraszam za to co zrobiłem. Edytowane 19 Lipca 2020 przez Mecenas1 15
Luckyboy. Napisano 18 Lipca 2020 Napisano 18 Lipca 2020 Po pierwsze to było brioso 1.4 T, po drugie gdy wysyłałem ci handel po transakcji, abyś oddał mi te 2k to wysyłałeś mi 1k albo nie akceptowałeś handlu a z tego ci mi sie zdaje to jak ma się odpiety internet to się nie da wejść na server. 1
Developer/owner proklin Napisano 2 Sierpnia 2020 Developer/owner Napisano 2 Sierpnia 2020 @Mecenas1 przejrzałem Twoją historię kar i jesteś raczej szkodnikiem i "odwalaczem", dlatego możemy dać Ci szansę wyłącznie wtedy, gdy oszukany @Luckyboy. nie wyrazi sprzeciwu. Jeśli już uda Ci się dojść z nim do porozumienia to nasze warunki prezentują się następująco: zwrot skradzionych funduszy graczowi @Luckyboy. status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy blokada handlu na miesiąc prace społeczne***: 60k przez miesiąc na holowniku ***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). 1
Luckyboy. Napisano 3 Sierpnia 2020 Napisano 3 Sierpnia 2020 Nie mam nic przeciwko, niech to będzie dla niego nauczka.
Mecenas1 Napisano 12 Sierpnia 2020 Autor Napisano 12 Sierpnia 2020 bardzo przepraszam ale nw czy dam radę zarobić 60k na holowniku licząc z lewelowaniem to trochę za mało czasu 7 1
Developer/owner proklin Napisano 28 Sierpnia 2020 Developer/owner Napisano 28 Sierpnia 2020 @Mecenas1 warunki nie podlegają negocjacji. Do tej pory nie pojawiła się zgoda na następujące warunki więc apelacja zostaje odrzucona.
Rekomendowane odpowiedzi