Foszik Napisano 7 Lipca 2020 Napisano 7 Lipca 2020 Data i godzina zdarzenia: 07.07.20r Nick oskarżającego: Foszik Nick oskarżonego: Grubsoneqqq Powód napisania skargi: Taran Dowody w postaci logów lub screenshotów: Mam nagranie dc Foszik#2254 1
Grubasoneqqq Napisano 7 Lipca 2020 Napisano 7 Lipca 2020 Od razu wysłałem offke i chciałem zapłacić ale nie przyjęłeś.
Developer/owner proklin Napisano 8 Lipca 2020 Developer/owner Napisano 8 Lipca 2020 @Foszik jak masz nagranie to je tutaj wyślij po prostu... Ale od taranów to jest bardziej raport niż forum, chyba, że ktoś faktycznie notorycznie przesadza i udaje mu się uniknąć kary.
Foszik Napisano 8 Lipca 2020 Autor Napisano 8 Lipca 2020 1 godzinę temu, Proklin napisał: @Foszik jak masz nagranie to je tutaj wyślij po prostu... Ale od taranów to jest bardziej raport niż forum, chyba, że ktoś faktycznie notorycznie przesadza i udaje mu się uniknąć kary. @Proklin No dałem z 2 raporty, ale jak się czeka po 20 minut na 1 raporta przy czym mody i suppy sobie afczą w autach na mirror to trochę sie odechciewa, a nagranie wysyłam w oddzielnej wiadomości
Foszik Napisano 8 Lipca 2020 Autor Napisano 8 Lipca 2020 Nagranie za dużo waży ale mam ss z momentu zderzenia 3
_WirluS_ Napisano 14 Lipca 2020 Napisano 14 Lipca 2020 @Foszik SS nie wystarczy wyślij nagranie albo skarga zostanie odrzucona
Foszik Napisano 14 Lipca 2020 Autor Napisano 14 Lipca 2020 Proszę, w końcu nauczyłem się przycinać filmy bez programu grubasoneq_taran_Trim.mp4
Developer/owner proklin Napisano 16 Lipca 2020 Developer/owner Napisano 16 Lipca 2020 @Foszik blokady handlu sam sobie jesteś winny, oszust nie bierze się znikąd... Gracz @Grubasoneqqq otrzymuje jedynie ostrzeżenie ponieważ widać, że chciał uciekać na swój pas i uniknąć zderzenia. Dodatkowo co wnioskuję po Waszych wypowiedziach chciał zapłacić za szkody. Zamykam
Rekomendowane odpowiedzi