Foszik Napisano 2 Lipca 2020 Napisano 2 Lipca 2020 Nick: Foszik Nick osoby nakładającej kare: Proklin Powód nałożenia kary: Bugowanie doków Krótki opis sytuacji: na dokach, gry Proklin rollował samochody, zrespił się motor, wsiadłem na niego, odpalił się silnik i spuścił się reczny, i ruszyłem nim trochę do przodu, nie wiedziałem, że ruszy Dowody: Nie mam ss, nagrania ani nic takiego, ale ludzie którzy tam byli mogą potwierdzić, że tak było Coś od siebie: Proszę o ub, to nie moja wina, że serwer jest niedopracowany i można łatwo "sprowokować" taki bug 1
Developer/owner proklin Napisano 2 Lipca 2020 Developer/owner Napisano 2 Lipca 2020 To nie był przypadek bo zanim na niego wsiadłeś jeszcze napisałeś coś w stylu "to jedziemy", więc dobrze wiedziałeś co się stanie. Regulamin jasno zakazuje korzystania z błędów, nawet jak te występują.
Foszik Napisano 3 Lipca 2020 Autor Napisano 3 Lipca 2020 Racja, lecz to co powiedziałem mówiłem za każdym razem jak wsiadałem do pojazdu 2
Foszik Napisano 3 Lipca 2020 Autor Napisano 3 Lipca 2020 (edytowane) 19 godzin temu, Proklin napisał: To nie był przypadek bo zanim na niego wsiadłeś jeszcze napisałeś coś w stylu "to jedziemy", więc dobrze wiedziałeś co się stanie. Regulamin jasno zakazuje korzystania z błędów, nawet jak te występują. Jestem w stanie przyjąć każdą kare, byle by wrócić na serwer, przysięgam, że sytuacja się nie powtórzy Edytowane 3 Lipca 2020 przez Foszik
Developer/owner proklin Napisano 5 Lipca 2020 Developer/owner Napisano 5 Lipca 2020 @Foszik Możemy dać Ci drugą szansę jednak musisz spełnić nasze warunki: status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy blokada handlu na miesiąc prace społeczne***: 60k przez miesiąc na holowniku przez 30 dni ***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie.
Foszik Napisano 6 Lipca 2020 Autor Napisano 6 Lipca 2020 (edytowane) 10 godzin temu, Proklin napisał: @Foszik Możemy dać Ci drugą szansę jednak musisz spełnić nasze warunki: status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy blokada handlu na miesiąc prace społeczne***: 60k przez miesiąc na holowniku przez 30 dni ***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie. @Proklin Przyjmuję, ale man pytanie, czy to jest do zrobienia w tak krótkim czasie Edytowane 6 Lipca 2020 przez Foszik .
Developer/owner proklin Napisano 6 Lipca 2020 Developer/owner Napisano 6 Lipca 2020 @Foszik ban został zdjęty, a oszust nałożony. Możesz wrócić na serwer, a kara jest wykonalna, nie raz już zresztą była przyznana w takiej formie. Zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi