Skocz do zawartości

Foszik ukarany przez Proklin

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: Foszik

Nick osoby nakładającej kare: Proklin

Powód nałożenia kary: Bugowanie doków

Krótki opis sytuacji: na dokach, gry Proklin rollował samochody, zrespił się motor, wsiadłem na niego, odpalił się silnik i spuścił się reczny, i ruszyłem nim trochę do przodu, nie wiedziałem, że ruszy

Dowody: Nie mam ss, nagrania ani nic takiego, ale ludzie którzy tam byli mogą potwierdzić, że tak było

Coś od siebie: Proszę o ub, to nie moja wina, że serwer jest niedopracowany i można łatwo "sprowokować" taki bug

• Jestem za 1
  • Developer/owner
Napisano

To nie był przypadek bo zanim na niego wsiadłeś jeszcze napisałeś coś w stylu "to jedziemy", więc dobrze wiedziałeś co się stanie. 

Regulamin jasno zakazuje korzystania z błędów, nawet jak te występują.

Napisano

Racja, lecz to co powiedziałem mówiłem za każdym razem jak wsiadałem do pojazdu

• Jestem za 2
Napisano (edytowane)
19 godzin temu, Proklin napisał:

To nie był przypadek bo zanim na niego wsiadłeś jeszcze napisałeś coś w stylu "to jedziemy", więc dobrze wiedziałeś co się stanie. 

Regulamin jasno zakazuje korzystania z błędów, nawet jak te występują.

Jestem w stanie przyjąć każdą kare, byle by wrócić na serwer, przysięgam, że sytuacja się nie powtórzy

Edytowane przez Foszik
  • Developer/owner
Napisano

@Foszik 

Możemy dać Ci drugą szansę jednak musisz spełnić nasze warunki:

• status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy
  • blokada handlu na miesiąc
  • prace społeczne***: 60k przez miesiąc na holowniku przez 30 dni

***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji).

Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie.

Napisano (edytowane)
10 godzin temu, Proklin napisał:

@Foszik 

Możemy dać Ci drugą szansę jednak musisz spełnić nasze warunki:

• status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy
  • blokada handlu na miesiąc
  • prace społeczne***: 60k przez miesiąc na holowniku przez 30 dni

***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji).

Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie.

@Proklin

Przyjmuję, ale man pytanie, czy to jest do zrobienia w tak krótkim czasie

Edytowane przez Foszik
.
  • Developer/owner
Napisano

@Foszik ban został zdjęty, a oszust nałożony.

Możesz wrócić na serwer, a kara jest wykonalna, nie raz już zresztą była przyznana w takiej formie.

Zamykam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...