Szpaku Napisano 26 Czerwca 2020 Napisano 26 Czerwca 2020 Data i godzina zdarzenia: 27.06.2020r godz. 00:05-00:20 Nick oskarżającego: Szpaku Nick oskarżonego: xHiki666 Powód napisania skargi: Oszukał mnie na towar Gracz xHiki666 miał suszyć mi towar dostał ode mnie handel pierw wziął 8kg mokrego po paru minutach wziął kolejne mokre poszedłem po resztę mokrego wracam a xHiki666 już nie ma przepadł pisałem na czacie w grze i cisza dzwoniłem nie odbierał pisałem na discort i również nic. Proszę o sprawdzenie logów niestety nie nagrywałem bo nie przypuszczałem takiej sytuacji. Łącznie 12kg mokrego. Szpaku 3 5 2
Developer/owner proklin Napisano 27 Czerwca 2020 Developer/owner Napisano 27 Czerwca 2020 Zweryfikowałem logi i mam potwierdzenie zaistniałej sytuacji. @xHiki666 jeśli nie dotrzymasz warunków umowy zostaniesz zbanowany na 2 lata za oszustwa finansowe.
xHiki666 Napisano 27 Czerwca 2020 Napisano 27 Czerwca 2020 54 minuty temu, Proklin napisał: Zweryfikowałem logi i mam potwierdzenie zaistniałej sytuacji. @xHiki666 jeśli nie dotrzymasz warunków umowy zostaniesz zbanowany na 2 lata za oszustwa finansowe. https://www.youtube.com/watch?v=od8QbqP0lGM@Proklin tak o to nasz gracz @Szpaku się próbuje dogadać i na swoja obronę mogę powiedzieć że nie chciał zapłacić za 'usługę" suszenia mokrych plonów 4 1
Szpaku Napisano 27 Czerwca 2020 Autor Napisano 27 Czerwca 2020 (edytowane) Pewne rzeczy się tutaj nie zgadzają @xHiki666. Byliśmy dogadani od początku na co są dowody więc proszę nie kłam że nie chciałem Ci za to zapłacić bo wszystko widać w rozmowie na discord. Chciałbym jednak nadmienić że wczoraj nie miałeś na tyle dobrych intencji w moim kierunku jak dziś tylko było ci do śmiechu. Dziś jak sprawa nabrała tempa to próbujesz mnie w pewien sposób zastraszyć pisząc mi o mojej sprzedaży samochodów Rat Loaderów po 15k. Zapominasz o jednej bardzo ważnej rzeczy. Miesiąc temu wszystkie auta użytkowe z pojemnością bagażnika min 14 były towarem deficytowym nie wspominając o surferach po 30 -40k czy moonbeam po 150k. Auto uczciwie zostało nabyte, bo równie dobrze mógł kupić reginę za 12k, lub fagaole za 20k. Różnica w podaży poszczególnych aut względem stale rosnącego popytu i takie były wtedy czasy i teraz inne. Wracając do skargi to nie widzę by Proklin kazał „Nam” się dogadywać. Potraktowałeś mnie wczoraj jak śmiecia i dzisiaj robisz dokładnie to samo przez dsc czy chociaż filmik… A wystarczyło podejść do tematu dojrzale i choćby skłamać: Ze np. wczoraj za dużo głębszych było i mnie poniosło i w sumie sorry że tak wyszło” czy coś w ten deseń i całkiem inna gadka i inaczej to wygląda, a ty wolisz odbijać piłeczkę… Edytowane 27 Czerwca 2020 przez Szpaku 5 5
Developer/owner proklin Napisano 29 Czerwca 2020 Developer/owner Napisano 29 Czerwca 2020 Skoro @Szpaku świadomie nie chcesz przyjąć swojej własności to widocznie Ci na niej nie zależy, a cała skarga jest tylko marnowaniem mojego czasu. @xHiki666 jak znasz jakieś fakty odnośnie oszustw finansowych to napisz skargę w nowym temacie. Macie ostatnią szansę na dogadanie się, jeśli tego nie zrobicie do jutra to obaj skończycie z przymusową przerwą od serwera. Może wtedy znajdziecie chwilę żeby zastanowić się jak powinno się rozwiązywać problemy.
Rekomendowane odpowiedzi